Followers

Friday, March 25, 2011

Logik tak??

Perihal entry saman kat bawah ni, ako dah check kat website myeg tadi.
Check punya check memang betul ako ada 1 saman.
OK, fine!

Ako belek-belek lagi, aikk saman tu bertarikh 25 Dec 2010.
Ako check plak saman yang sebelum ni ako dah bayar pada tarikh 24 Dec 2010.

Memandangkan ako nak renew roadtax awal bulan aritu so ako check la lagi sekali kot-kot ada saman yang ako x settle kan. Clear ok! Kosong! Zero!

Fuh, lega! So ako cecepat renew roadtax.
Alhamdulilah setel.

Then alih-alih dapat surat plak kata ako kena setelkan saman..
Errkk.............. tak ke moskel dibuatnya???
Weii apa jadah plak tetiba baru nak cakap ako kena saman lagi???
Macam sengaja jer nak appearkan list saman ako lambat.
Klu ye pun ako ada saman lagi, tak ke senang ko masukkan sekali list tu masa ako mula2 check aritu.. arrghhhhhhhhhh ... memang nak musabah sungguh tau!!

Tak suker! Tak suker! Tak suker!
Ako nak buat pe skrg?
Buat pe lagi, buat bodo jer arr... GGrrrrrrrrr @$%^$$^%*

Nota Jemari: duit lagi ..

3 comments:

shay said...

susah kan bila ada kenderaan macam kereta nih... tetiba jerk boleh kena saman... kadang tu tempat tak munasabah kena saman tu...

AKO @ retna said...

hehehe kan kan kan//

Ted said...

hehe, memang web tu macam tu, lambat update