, ,

Makan-makan Mengejut

Kan lunch tadi ako g beli pisang goreng.
Ni ha sebab saja kebetulan ada kek.
Dan kebetulan besday kak zila arini.
Tup tup je idea datang nak bagi owang-owang dalam department melantak.

Ini lah yang dinamakan rezeki terpijak..
Tetiba ada kek...
So apa lagi, jom celebrate besday!

Hepi besday Kak Zila.
psstt yang ke berapa tu? :p
Moga murah rezeki ye :)

ehemm.... camni arr ghope nya pisang goreng cicah sambal kicap!!! Perghhh meleleh airliurr.. Syedaaapp!! Marbeles hingga menjilat jari memasing!

Tapi tadi macam x cukup je ar..
Erkkk tak cukup?????
Biar betul......

Ah, tak kira wiken ni nak gi makan lagi arr.

Nota Jemari: kebulur sungguh..
Share:

9 comments:

  1. sedap plak tgk goreng pisang tu
    dah berminggu-minggu dok mengidap
    en suami buat dunno je
    terliur..
    kat ner beli tu retna
    last ila beli goreng pisang cecah sambal kicap kat kg baru..tu pun...zaman anak dara dulu...giler lamaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. retna ja'at!!
    mana aku nak carik pisang goreng cicah kicap mlm2 ni???
    nyesal baca. nyesal * hantuk2 kepala*

    ReplyDelete
  3. ila,
    tau tak sri gombak?
    tau tak ada petronas kat sri gombak?
    ha tau tak pasar malam kat sri gombak?

    hehehhe gerai tu x jauh dr tempat2 yg ako sebut tu ar.. yg berderet gerai2 MARA tu ;-)

    Cik ros eh silap Puan Ros,

    Dengar lagu ni ye..
    ehemm...

    jangan salah kan ku, jangan salah kan ku...

    hehhehe nyumm nyummm sila goreng pisang sendiri kat umah ye :p

    ReplyDelete
  4. wah, kakRet makan pisang goreng dgn sambal kicap, syok kan kakRet? hiii. rasa nak cari pisang goreng jugala.

    ReplyDelete
  5. cha,
    hahaha pi cari ptg ni tau! :p

    ReplyDelete
  6. gorpis cicah sambal itam best sgt.. org johor nye style kan.. ubi rebus cicah sambal itam pun best jugak.. issshhh saje membikin mekchu terliur taw..

    ReplyDelete
  7. aha betul style johor/jawa ekceli..

    ubi rebus cicah sambal pun power gak :p

    eh karipap cicah sambal pun perghh melatop hehh

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.