Followers

Tuesday, March 1, 2011

Makan-makan Mengejut

Kan lunch tadi ako g beli pisang goreng.
Ni ha sebab saja kebetulan ada kek.
Dan kebetulan besday kak zila arini.
Tup tup je idea datang nak bagi owang-owang dalam department melantak.

Ini lah yang dinamakan rezeki terpijak..
Tetiba ada kek...
So apa lagi, jom celebrate besday!

Hepi besday Kak Zila.
psstt yang ke berapa tu? :p
Moga murah rezeki ye :)

ehemm.... camni arr ghope nya pisang goreng cicah sambal kicap!!! Perghhh meleleh airliurr.. Syedaaapp!! Marbeles hingga menjilat jari memasing!

Tapi tadi macam x cukup je ar..
Erkkk tak cukup?????
Biar betul......

Ah, tak kira wiken ni nak gi makan lagi arr.

Nota Jemari: kebulur sungguh..

9 comments:

AdanyaKauUntukku said...

sedap plak tgk goreng pisang tu
dah berminggu-minggu dok mengidap
en suami buat dunno je
terliur..
kat ner beli tu retna
last ila beli goreng pisang cecah sambal kicap kat kg baru..tu pun...zaman anak dara dulu...giler lamaaaaaaaaaaaaaa

rosdiana said...

retna ja'at!!
mana aku nak carik pisang goreng cicah kicap mlm2 ni???
nyesal baca. nyesal * hantuk2 kepala*

AKO @ retna said...

ila,
tau tak sri gombak?
tau tak ada petronas kat sri gombak?
ha tau tak pasar malam kat sri gombak?

hehehhe gerai tu x jauh dr tempat2 yg ako sebut tu ar.. yg berderet gerai2 MARA tu ;-)

Cik ros eh silap Puan Ros,

Dengar lagu ni ye..
ehemm...

jangan salah kan ku, jangan salah kan ku...

hehhehe nyumm nyummm sila goreng pisang sendiri kat umah ye :p

ch@ said...

wah, kakRet makan pisang goreng dgn sambal kicap, syok kan kakRet? hiii. rasa nak cari pisang goreng jugala.

AKO @ retna said...

cha,
hahaha pi cari ptg ni tau! :p

Farihah said...

nak itoottttt!!!!

AKO @ retna said...

ko nak ikot gi mana lak ni??

mekchu said...

gorpis cicah sambal itam best sgt.. org johor nye style kan.. ubi rebus cicah sambal itam pun best jugak.. issshhh saje membikin mekchu terliur taw..

AKO @ retna said...

aha betul style johor/jawa ekceli..

ubi rebus cicah sambal pun power gak :p

eh karipap cicah sambal pun perghh melatop hehh