, ,

Ahli Baru

Yeehaaaaaaa!

Akhirnya baru berkesempatan nak hapdet kat sini.

Ehemm...

Welkam home my little prince.
Taadaaa... ABIN dah dapat adik.
Jantina lelaki.
Berat 2.64kg

Bertambah lagi ahli baru dalam keluarga ako.

Kali ni baby ada lain sket.
Cerah sket dari ABIN..
Jari jemari nya runcing.
Bulu mata kurang lebat.

Tak tahu la dah beso sok, pangai macam si abang tak?
Fengsan klu dedua pangai sama je.

ABIN, bila dah ada adik ni makin manja plak.
Jeles toksah citer arr....

Klu malam dia terjaga dengar adik dia melalak, dia pun akan nangis.
KLu dia tengok adik dia tengah nenen, dia pun soh mama dia dok sebelah tengok dia minum susu.

aisshhh... bak kata, sumer yang mama dia buat kat adik, dia akan cuba tarik perhatian mama dia. Takpe takpe maybe baru lagi kan. Kita tunggu beberapa bulan kemudian. Kasi adik besar sket, agaknya baru dia ada feel ada adik kot.

Si adik macam biasa la, nangis je setiap satu jam bangun nak minum susu.
Erkkk......... 

psstt susah gak ek nak jaga baby tengah malam?!
Klu camni, ekkk cane ako nak BERanak ni??
Taakooottt :p

Nota Jemari: tak sabar nak tunggu baby besar.. 
Share:

4 comments:

  1. takotttt????? hahahahahhaa
    Bukan kata baby je nangis malam..silap2 bapaknya pun menangis di tepi katil....hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha bapak nya x nangisss.... tido luarrr zzzzzZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz sampai ke pagi heheh

    ReplyDelete
  3. hehe, ted nak kahwin ni pun pikir takutnya nak ada baby nanti..hehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.