Followers

Monday, April 11, 2011

KFC Lunch Treats

Lunch time!
Eh tak, ni lunch masa Jumaat aritu.
Kan ako gi The Mall kan, tetiba lak terasa nak melantak KFC.

Kan sekarang KFC dah ada promosi lunch treat macam McD, Pizza etc.
Slalu ternampak iklan ni lam lrt.
So saja la nak try kan.
Maka, mengORDER la set macam lam gambar kat atas tu.

Dan ako expect apa yang ako order sama la macam yang diiklankan.

Tapi bila dapat, erkk awat lain??
Ala.... ako nak exactly macam dalam gambar.
Maksud ako, bekas dia tu.
Asal tak sama macam lam gambar??
Nape? Nape? Nape???

Pastu dibaginya ako sudu cinonet camtu.
Makan coslo bole la pakai sudu kecik kan.
Adehh... ko ingat molot ahkak ni kocik yo ko???
Malas nak argue, makan je la.

Ermm nasib nasib!

Pasni sila ye adik-adik yang kat kaunter KFC ke McD ke memana je la, pastikan la sumer nya disediakan dengan rapi dan teratur especially tang tisu! So takde la customer macam ahkak yang kena bawa 'anak-anak' kelam kabut nak ulang-alik ke kaunter semula.

Nota Jemari: nak makan susah, tak makan pun susah

4 comments:

mekchu said...

bayangkan kalo bawak anak, pas tu makan pulak kat tngkat atas konon2 nak privacy.. mmg hangkut meja krusi turun bawah.. makan betul2 dpn kaunter ;p

AKO @ retna said...

ahahahah kan kan.. :-D
konpom arr mmg makan depan kaunter la gamak nya :p

ch@ said...

KFC kan memang suka buat, indah khabar dari rupa. mazidul akmal pun dah buat terjahan di KFC.

AKO @ retna said...

heeehe kan ?!!! nyampahsss aii tau hahaa