,

Murah rezeki lagi

Dolu-dolu ako suker banjer owang...
Nak-nak time besedei ako..
Ye gamaknya patot deme yang banjer ako..
tapi end up awok yang banjer deme.
Ah tak kisah la sebab bila kita banjer owang ni, tu nama nya murah rezeki kita.

Tapi skrg ako dah tak banjer dah.
Bukan .. bukan sebab ako kedekut tapi sebab tak cukup pulus..
Belum ada rezeki nak banjer owang lagi..

Insyallah esok ada rezeki terpijak..
Ye ye ada la yang sudi nak banjer makan-makan untuk bekfes.
Alhamdulilah, memang murah rezeki mereka sumer..

Citer pasal makan ni makin laapr plak pewot ako dibuatnya!
Adehh.. cepat arrr masa berlalu..
Nak balik nak makan!

Nota Jemari: .. laaparr!
Share:

5 comments:

  1. dept ko ajer,,, dept aku tak nak belanja skali???

    ReplyDelete
  2. jocko..
    aaahhaha tu nama nya department ako,

    Jabatan Aku Suka Makan (J.A.S.M)

    muahahaha

    kak rose..
    erkkk banjer air masak je bole :p

    ReplyDelete
  3. ila pun suka melanja org
    tapi ...
    tak boleh selalu
    kang diri sendiri tidak dibelanjakan...huhuhu...

    kalaulah kaya kan
    nak chartered satu tempat makan yang best2 tuk kawan-kawan
    sila makan sampai lebam

    tapi impian je lah
    ntah bila jadi kenyataan...


    mmmmmm

    ReplyDelete
  4. hehehehe kan ;-)

    takpe klu ada rezeki, apa salahnya kita banjer kengkawan...

    *klu banyak duit.... *garu dagu

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.