Tuesday, April 12, 2011

Murah rezeki lagi

Dolu-dolu ako suker banjer owang...
Nak-nak time besedei ako..
Ye gamaknya patot deme yang banjer ako..
tapi end up awok yang banjer deme.
Ah tak kisah la sebab bila kita banjer owang ni, tu nama nya murah rezeki kita.

Tapi skrg ako dah tak banjer dah.
Bukan .. bukan sebab ako kedekut tapi sebab tak cukup pulus..
Belum ada rezeki nak banjer owang lagi..

Insyallah esok ada rezeki terpijak..
Ye ye ada la yang sudi nak banjer makan-makan untuk bekfes.
Alhamdulilah, memang murah rezeki mereka sumer..

Citer pasal makan ni makin laapr plak pewot ako dibuatnya!
Adehh.. cepat arrr masa berlalu..
Nak balik nak makan!

Nota Jemari: .. laaparr!

5 comments:

  1. dept ko ajer,,, dept aku tak nak belanja skali???

    ReplyDelete
  2. jocko..
    aaahhaha tu nama nya department ako,

    Jabatan Aku Suka Makan (J.A.S.M)

    muahahaha

    kak rose..
    erkkk banjer air masak je bole :p

    ReplyDelete
  3. ila pun suka melanja org
    tapi ...
    tak boleh selalu
    kang diri sendiri tidak dibelanjakan...huhuhu...

    kalaulah kaya kan
    nak chartered satu tempat makan yang best2 tuk kawan-kawan
    sila makan sampai lebam

    tapi impian je lah
    ntah bila jadi kenyataan...


    mmmmmm

    ReplyDelete
  4. hehehehe kan ;-)

    takpe klu ada rezeki, apa salahnya kita banjer kengkawan...

    *klu banyak duit.... *garu dagu

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.