Followers

Tuesday, April 12, 2011

Murah rezeki lagi

Dolu-dolu ako suker banjer owang...
Nak-nak time besedei ako..
Ye gamaknya patot deme yang banjer ako..
tapi end up awok yang banjer deme.
Ah tak kisah la sebab bila kita banjer owang ni, tu nama nya murah rezeki kita.

Tapi skrg ako dah tak banjer dah.
Bukan .. bukan sebab ako kedekut tapi sebab tak cukup pulus..
Belum ada rezeki nak banjer owang lagi..

Insyallah esok ada rezeki terpijak..
Ye ye ada la yang sudi nak banjer makan-makan untuk bekfes.
Alhamdulilah, memang murah rezeki mereka sumer..

Citer pasal makan ni makin laapr plak pewot ako dibuatnya!
Adehh.. cepat arrr masa berlalu..
Nak balik nak makan!

Nota Jemari: .. laaparr!

5 comments:

Jocko said...

dept ko ajer,,, dept aku tak nak belanja skali???

roserose said...

mai belanja akak jom jom!

AKO @ retna said...

jocko..
aaahhaha tu nama nya department ako,

Jabatan Aku Suka Makan (J.A.S.M)

muahahaha

kak rose..
erkkk banjer air masak je bole :p

AdanyaKauUntukku said...

ila pun suka melanja org
tapi ...
tak boleh selalu
kang diri sendiri tidak dibelanjakan...huhuhu...

kalaulah kaya kan
nak chartered satu tempat makan yang best2 tuk kawan-kawan
sila makan sampai lebam

tapi impian je lah
ntah bila jadi kenyataan...


mmmmmm

AKO @ retna said...

hehehehe kan ;-)

takpe klu ada rezeki, apa salahnya kita banjer kengkawan...

*klu banyak duit.... *garu dagu