,

Putus Cinta, dapat CUTI?!

Cuba kowang baca artikel kat bawah nih..


WOW, klu lah kat Malaysia buat cuti macam ni, konpom ramai la yang putus cinta sebab gara-gara nak dapat cuti FREE...

Nota Jemari: uishh klu setahun sampai soploh kali putus cinta... ermmm?!!!
Share:

5 comments:

  1. perlu ker??? x yah la ade cuti minta mc jer.... hahaha

    ReplyDelete
  2. Kalu cerai, sure dpt sebulan MC

    ReplyDelete
  3. honey,
    MC x best... kena jumpa doktor.. ingat senang ke nak dapat MC...

    jocko,
    perghhh sebulan tu... :p

    ReplyDelete
  4. mesti bos tensen dengan aku kalo btoi cuti nih dilaksanakan! hohohoho

    ReplyDelete
  5. cik tipah,

    memula ako pasan komen ko thru email, pastu bila nak reply takde plak kat sini, then baru arini ako pasan, dia masuk dalam SPAM...

    erkkk apakah sebab komen atau link kamu masuk ke ruangan SPAM???

    moskel.... moskell...!!

    Lagi satu,
    kamu punya following avatar juga tak appear..

    erkk gurllpp... :o

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.