Friday, April 15, 2011

Putus Cinta, dapat CUTI?!

Cuba kowang baca artikel kat bawah nih..


WOW, klu lah kat Malaysia buat cuti macam ni, konpom ramai la yang putus cinta sebab gara-gara nak dapat cuti FREE...

Nota Jemari: uishh klu setahun sampai soploh kali putus cinta... ermmm?!!!

5 comments:

  1. perlu ker??? x yah la ade cuti minta mc jer.... hahaha

    ReplyDelete
  2. Kalu cerai, sure dpt sebulan MC

    ReplyDelete
  3. honey,
    MC x best... kena jumpa doktor.. ingat senang ke nak dapat MC...

    jocko,
    perghhh sebulan tu... :p

    ReplyDelete
  4. mesti bos tensen dengan aku kalo btoi cuti nih dilaksanakan! hohohoho

    ReplyDelete
  5. cik tipah,

    memula ako pasan komen ko thru email, pastu bila nak reply takde plak kat sini, then baru arini ako pasan, dia masuk dalam SPAM...

    erkkk apakah sebab komen atau link kamu masuk ke ruangan SPAM???

    moskel.... moskell...!!

    Lagi satu,
    kamu punya following avatar juga tak appear..

    erkk gurllpp... :o

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.