,

Tahniah, BOS!

Tahniah buat BIG BIG BIG BOS ako sebab jawatannya dilanjutkan ke LIMA tahun lagi!!

Tahniah!
Tahniah!

Moga opis ako bertambah maju dibawah naungan beliau..

Hidup B.N.M!!!

Nota Jemari: Harap-harap bertambah lagi BONUS di tahun-tahun mendatang.
Share:

6 comments:

  1. Tahniah BOSS,,,
    mintak naik gaji buleh?

    ReplyDelete
  2. itu suara dari pekerja yg sayangkan boss.. :)

    ReplyDelete
  3. nanti kakRet jeling2 rambut bos kakRet tu, mesti makin nipis takpun makin memutih. hiii.

    ReplyDelete
  4. jocko,
    psstt ako pun nak juga hahah...

    mekcu,
    hahaha bab2 gaji kena sayang lebih :-D

    ch@,
    tak sempat nk tgk putih konpom dihitamnya cepat :p

    ReplyDelete
  5. saya pun nak naik gaji jugak
    tapi saya amat pasti
    tiada untuk kami..sob sob

    ReplyDelete
  6. ye la kan...
    pasti utk kita belom nampak bayangan nya pun lagi.. uwaaaaaaa nak jugaaa!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.