, ,

Selamat Pengantin Baru

Akhirnya penantian berakhir sudah.
Tahniah buat kazen nan satu ni.
Selamat sudah majlis perkahwinan yang berlangsung sabtu lepas.

Dulu mencari, kini sudah ketemu.
Dulu seorang, kini sudah berdua.
Lepas ni dah takde nak dengar komplen2 pasal SINGLE lagi, OK!!

oittt.... lopeh ni giliran sapo lak??
Erkk.....gurllppp....

psstt nak jugaaakkk!!

Nasyid dari anak-anak yatim.
Sedap sore budak-budak nih.
Sejuk hati dengar...

Last but nit least,
Tahniah!
Selamat Pengantin Baru, PUAN JOYAH!! 
hheheheh

Nota Jemari: psstt title sudah bertukar tau!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.