Followers

Tuesday, June 7, 2011

Birthday OFFER from Domino's

Bulan JUN sudah mari..
Opkos ako suka.
sebabnya bulan JUN adalah bulan kelahiran ako.

Sempena bulan kelahiran ni, banyak la offer atau hadiah percuma yang bakal ako terima.
Baru-baru ni dapat plak besday kad ucapan daripada Domino's pizza.
Tak kisah la dari sesape pun.
Asal owang wish besday untuk kita, konpom tersengih je kan.

Domino's offer sesuatu untuk besday ako.
Buy LARGE pizza
u get FREE regular pizza.

sebabkan ako sengsorang, so apa jadah ako nak makan banyak-banyak kan.
So, pada kowang yang minat domino's ni, ako bagi la coupon OFFER ni untuk kowang k.

Camne nak guna kupon ni?
Senang je.
Masa kowang order just mention je code BD13.

Cuma klu kowang order 'Double Decker Crust' dan 'First Class Pizza', adalah charge tambahan ye. Offer ni valid sampai 31 Julai 2011.

Ha, apa lagi. Sila la guna ye klu berminat.
Dan klu kowang dah guna, bagi la tau k.
Mana la tau, kot2 tetiba ada yang nak guna code ni alih2 dah ada orang amek. So, paham-paham la ye.

Selamat menjamu selera :-)

Nota Jemari: Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari 

2 comments:

marsitah said...

kita pon dapat... sama

mari kita gunakan...:)

AKO @ retna said...

hehehe selamat makan!