,

Birthday OFFER from Domino's

Bulan JUN sudah mari..
Opkos ako suka.
sebabnya bulan JUN adalah bulan kelahiran ako.

Sempena bulan kelahiran ni, banyak la offer atau hadiah percuma yang bakal ako terima.
Baru-baru ni dapat plak besday kad ucapan daripada Domino's pizza.
Tak kisah la dari sesape pun.
Asal owang wish besday untuk kita, konpom tersengih je kan.

Domino's offer sesuatu untuk besday ako.
Buy LARGE pizza
u get FREE regular pizza.

sebabkan ako sengsorang, so apa jadah ako nak makan banyak-banyak kan.
So, pada kowang yang minat domino's ni, ako bagi la coupon OFFER ni untuk kowang k.

Camne nak guna kupon ni?
Senang je.
Masa kowang order just mention je code BD13.

Cuma klu kowang order 'Double Decker Crust' dan 'First Class Pizza', adalah charge tambahan ye. Offer ni valid sampai 31 Julai 2011.

Ha, apa lagi. Sila la guna ye klu berminat.
Dan klu kowang dah guna, bagi la tau k.
Mana la tau, kot2 tetiba ada yang nak guna code ni alih2 dah ada orang amek. So, paham-paham la ye.

Selamat menjamu selera :-)

Nota Jemari: Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari 
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.