, ,

Debaran Kian terasa

Adeh deh deh.....
Ada apa malam ni ek?

Memula tak rasa pape..
Tapi bila ayat tu kuar, "dah ready kah?"
Gurlpp.. terus dag dig dug jantung ako!

Help me! Help me!
Harap-harap malam ni takde insiden buruk berlaku.
Moga sumer nya berjalan dengan lancar.

Eh, mana nak pegi malam ni ek?
Ada function apa ye?
Or nak lepak mana tuk borak-borak?

Erkk..................

Fuh kanan, fuh kiri,
kasi nyawa! kasi oksigen!

Rileks.....
Take it easy, ya!
Insyallah takde pape dan harap berjalan lancar.

Pertemuan dari mata ke mata.
Terus hati meluahkan rasa.
Harap tak ada apa-apa
Doa kalian tepat pada masa!!

Nota Jemari: sabar hati, tinggal lagi beberapa jam untuk bertemu ..
Share:

8 comments:

  1. ye ye 1st time kan nak bertentang mata...he he he

    aku doakan takde le ko terkentut nnti..muahahahaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. wahhh.. apa kes tu.. lain macam deboo nye tuuuu..

    ReplyDelete
  3. Lin,
    erkkk adehh ada yang ako kemut2 tahan kentut ni kang hahaha

    mekcu,
    tu arr len macam kan haha...

    kak,
    hehehe tengkiyuu

    ReplyDelete
  4. adeh...tetiba aku rasa berdebar gak...hahaha
    pssttt...maklomla..aku kan kakak ipar ko...kah kah kah

    ReplyDelete
  5. wkakaka...

    ober tau!!

    cane ek nak hilangkan debaran ni.. ceh ceh ceh

    ReplyDelete
  6. kak ret.. apa tu? nak tunang ke? hihih.. diam2 je dia..

    ReplyDelete
  7. aisshhh mana de arr...
    ada plak.. klu tunang debaran dia lain macam sket hahaha :-D

    eh eh, perlu ke nak tunang ek?
    lalallaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.