, , , ,

BlackBerry PlayBook

Belum abesh lagi citer pasal iPad2,
kuar plak citer pasal iPhone4.
Itu belum lagi kuar citer pasal blackberry torch la, bold la..
Aisshhh yang pasti sumer-sumer yang owang dok citer sana sini, ako masih belum mampu memilikinya..

*tunduk malu

Sekarang ni plak dengar-dengar citer ada bende baru lagi.
Apa tu ek?

Pernah dengar PlayBook BlackBerry?
Kowang tanya ako, sah-sah ako jawab;

"Ako tak pernah!"

Heheheh ako kan buta IT sket.
Isshhh klu tak, awal-awal lagi ako mesti dah terjebak nak membeli iphone4 la, ipad2 la.
Walau hakikatnya kewangan belum mengizinkan tapi memang bab-bab gadget IT ni ako agak slow motion gitu. hahaha

Klu peratikan, rata-rata bila ada sesuatu bende baru akan kuar, dan-dan mereka akan cepat-cepat dapatkan untuk diri derang.

Yang ako plak, bila dah lama kowang pakai, baru la terhegeh-hegeh ako nak dapatkan satu untuk diri sendiri. Takpe, klu ada rezeki dan peluang, tak kemana kan ;-)

Memandangkan ada gadget terbaru yang bakal menghantui kowang tak lama lagi, so ako nak la juga share-share kan. Walau bukan ako yang tukang bagi infonya, tapi sekurang-kurangnya bila kowang klik je kat sini, otomatik kowang leh tahu la juga serba sikit tentang gadget yang ako maksudkan tu k.

Kerna beliau sudah pun menghadiri "The Maxis BlackBerry PlayBook Exclusive Bloggers' Workshop" yang berlangsung kat KLCC sabtu lepas.

Ok jangan lupa terjah tau , tengok-tengok info kat blog dia!

Nota Jemari: Dia dah, kowang bila lagi?
Share:

4 comments:

  1. erkkk tp kan aku pun x minat le bende2 ni..dh le besauuu...
    takat nak tenet tu..kat rumah je le..guna laptop ..kekekekekek

    bdget utk bende tu x masuk dlm list aku..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehhe xpe...
    mna yang termampu dan teringin je ;-)

    ako tingin tapi tak mampu..
    ako tingin tapi x tau apa pun..
    ako tingin tapi .... pendamkan dulu

    ehehe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.