,

Blogger oo blogger, nak tanya sket!!


Eh eh, arini baru ako terperasan.
Kowang perasan tak apa yang ako perasan?
Kowang nampak tak ada satu button nama 'fevicon' kat dalam design kita?

Erkkk button tu utk apa ye????
Ada sesape leh terangkan tak?
Ke kat tempat ako je yang ada?

Moskel ni?

Nota Jemari: Kowang kan baik hati, bole bagi penerangan FOC je kan ;-)
Share:

9 comments:

  1. aiyoooo....itu utk tukar logo blog kita tu..ko ada perasan x logo B aku tu color pepel..hehehehehe

    ReplyDelete
  2. a ahh laa.. ada jugak favicon tu.. tp dari tadi dok nak attach gmbr tapi tak lepas..

    thanks sis-lin :) nak try.. nak try..

    ReplyDelete
  3. hehehe Mek Chu...kena cr dan guna gambar yg sz MB dia kecil..klu besar x boleh..he he he

    ReplyDelete
  4. hehehe tu la ako pun br pasan..

    ReplyDelete
  5. eh ada ae.eka pun baru perasan :) nak kene check ni

    ReplyDelete
  6. ada eh ret.. jap nak cek... macam best kan.. boleh la letak simbol lain..kalo tak asyik B merah tu jer, boring...

    ReplyDelete
  7. eka & kak ana,
    ehehhee ye ye sila lah mengubah simbol B di blog memasing :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.