Blogger oo blogger, nak tanya sket!!


Eh eh, arini baru ako terperasan.
Kowang perasan tak apa yang ako perasan?
Kowang nampak tak ada satu button nama 'fevicon' kat dalam design kita?

Erkkk button tu utk apa ye????
Ada sesape leh terangkan tak?
Ke kat tempat ako je yang ada?

Moskel ni?

Nota Jemari: Kowang kan baik hati, bole bagi penerangan FOC je kan ;-)

9 comments:

  1. aiyoooo....itu utk tukar logo blog kita tu..ko ada perasan x logo B aku tu color pepel..hehehehehe

    ReplyDelete
  2. a ahh laa.. ada jugak favicon tu.. tp dari tadi dok nak attach gmbr tapi tak lepas..

    thanks sis-lin :) nak try.. nak try..

    ReplyDelete
  3. hehehe Mek Chu...kena cr dan guna gambar yg sz MB dia kecil..klu besar x boleh..he he he

    ReplyDelete
  4. hehehe tu la ako pun br pasan..

    ReplyDelete
  5. eh ada ae.eka pun baru perasan :) nak kene check ni

    ReplyDelete
  6. ada eh ret.. jap nak cek... macam best kan.. boleh la letak simbol lain..kalo tak asyik B merah tu jer, boring...

    ReplyDelete
  7. eka & kak ana,
    ehehhee ye ye sila lah mengubah simbol B di blog memasing :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com