Followers

Monday, July 11, 2011

Blogger oo blogger, nak tanya sket!!


Eh eh, arini baru ako terperasan.
Kowang perasan tak apa yang ako perasan?
Kowang nampak tak ada satu button nama 'fevicon' kat dalam design kita?

Erkkk button tu utk apa ye????
Ada sesape leh terangkan tak?
Ke kat tempat ako je yang ada?

Moskel ni?

Nota Jemari: Kowang kan baik hati, bole bagi penerangan FOC je kan ;-)

9 comments:

Sis-Lin said...

aiyoooo....itu utk tukar logo blog kita tu..ko ada perasan x logo B aku tu color pepel..hehehehehe

mekchu said...

a ahh laa.. ada jugak favicon tu.. tp dari tadi dok nak attach gmbr tapi tak lepas..

thanks sis-lin :) nak try.. nak try..

Sis-Lin said...

hehehe Mek Chu...kena cr dan guna gambar yg sz MB dia kecil..klu besar x boleh..he he he

AKO @ retna said...

erkkk jap jap nak belek2 balik

Biqque said...

baru pasan...hehehe!

AKO @ retna said...

hehehe tu la ako pun br pasan..

eKa said...

eh ada ae.eka pun baru perasan :) nak kene check ni

Anaa said...

ada eh ret.. jap nak cek... macam best kan.. boleh la letak simbol lain..kalo tak asyik B merah tu jer, boring...

AKO @ retna said...

eka & kak ana,
ehehhee ye ye sila lah mengubah simbol B di blog memasing :p