Thursday, July 28, 2011

Bufet Ramadhan @ Cheng Ho

Salam semua,

Kali ni ako promote buffet ramadhan dari Restoran Cheng Ho plak ye.
Ada sesape pernah makan kat sini tak?
Ok?

Hhehehe....
ekceli ako tak pernah lagi try.
Dengar-dengar, bersusun orang nak makan kat sini,
especially bila time bulan pose.

So, nasihat ako, klu kowang nak makan, sila wat tempahan cecepat k ;-)

Ok jom tengok apa yang derang offer untuk kita makan.


Nota Jemari: Ramadhan datang lagi... 

3 comments:

  1. pernah nak gi makan
    tapi cancel
    sbb kena duk kat waiting list..chehh...nak makan pun kena wait wait..teros cabottttt

    ReplyDelete
  2. mula lah sibuk booking membooking.. nasib lah sap2 yg kena lantik jadi organizer tu.. uiiii, tak sanggup.. datang makan je tak de hal..

    ReplyDelete
  3. bila nak pergi ni?

    x kan ajak2 ayam je. he he he

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.