, ,

Bufet Ramadhan @ Cheng Ho

Salam semua,

Kali ni ako promote buffet ramadhan dari Restoran Cheng Ho plak ye.
Ada sesape pernah makan kat sini tak?
Ok?

Hhehehe....
ekceli ako tak pernah lagi try.
Dengar-dengar, bersusun orang nak makan kat sini,
especially bila time bulan pose.

So, nasihat ako, klu kowang nak makan, sila wat tempahan cecepat k ;-)

Ok jom tengok apa yang derang offer untuk kita makan.


Nota Jemari: Ramadhan datang lagi... 
Share:

3 comments:

  1. pernah nak gi makan
    tapi cancel
    sbb kena duk kat waiting list..chehh...nak makan pun kena wait wait..teros cabottttt

    ReplyDelete
  2. mula lah sibuk booking membooking.. nasib lah sap2 yg kena lantik jadi organizer tu.. uiiii, tak sanggup.. datang makan je tak de hal..

    ReplyDelete
  3. bila nak pergi ni?

    x kan ajak2 ayam je. he he he

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.