Tuesday, July 12, 2011

Persiapan Family Day


Dah makin hampir hari nyaaa... 
Memasing tengah sibuk dengan persiapan family day yang akan berlangsung hujung minggu ni.

Harap-harap sumer nya berjalan dengan lancar!

Nota Jemari: macam-macam , bila nak setel ni?!

6 comments:

  1. Ret!!!
    semua org dpt doorgift botol eco 500ml Tupperware tu ke?best2. Aku pun ada koleksi semua warna...hahaha..termasuk la warna purple... hehehe..Nway, enjoy the family day!

    ReplyDelete
  2. Wan,
    yup sumer org dapat tupperware tuh heheh

    ReplyDelete
  3. bestnya...nak gak cam nieH....sob sob

    ReplyDelete
  4. ila,
    takpe takpe, mana tahu sok sok ada rezeki ko plak nak buat family day hehehe ;-)

    ReplyDelete
  5. waa doorgift dapat botol tuppoerware eco tuh.. untung besar lah dealer tupperware tuh.. ni dah conflict of interest nih.. hikhik..
    kalo ada lebih botol akak nak gak, yang warna pepel gak.. :)

    ReplyDelete
  6. tahun ni ke mana pulak? seronok ada duit, cakap je nak ke mana.. semua setel..

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.