,

Persiapan Family Day


Dah makin hampir hari nyaaa... 
Memasing tengah sibuk dengan persiapan family day yang akan berlangsung hujung minggu ni.

Harap-harap sumer nya berjalan dengan lancar!

Nota Jemari: macam-macam , bila nak setel ni?!
Share:

6 comments:

  1. Ret!!!
    semua org dpt doorgift botol eco 500ml Tupperware tu ke?best2. Aku pun ada koleksi semua warna...hahaha..termasuk la warna purple... hehehe..Nway, enjoy the family day!

    ReplyDelete
  2. Wan,
    yup sumer org dapat tupperware tuh heheh

    ReplyDelete
  3. bestnya...nak gak cam nieH....sob sob

    ReplyDelete
  4. ila,
    takpe takpe, mana tahu sok sok ada rezeki ko plak nak buat family day hehehe ;-)

    ReplyDelete
  5. waa doorgift dapat botol tuppoerware eco tuh.. untung besar lah dealer tupperware tuh.. ni dah conflict of interest nih.. hikhik..
    kalo ada lebih botol akak nak gak, yang warna pepel gak.. :)

    ReplyDelete
  6. tahun ni ke mana pulak? seronok ada duit, cakap je nak ke mana.. semua setel..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.