, ,

Thanks Syasya!

Balik opis semalam, macam biasa la kan musti kena check peti surat dulu.
Walau takde surat, tapi dah terbiasa, balik je keje musti nak tengok surat.

Check check ada 2 pucuk surat untuk ako.
Satu dari public mutual.
Satu lagi dari.......

Belek nama depan untuk ako.
Belek nama kat belakang sampul ..

Ooooo dari budak kecik ni.

Cantek!!
Merah!
I LIKE!

Thanks ch@....
Comei je siap ada kasut-kasut kecik tu.
hehehee...

Alahaaaaiii tengok kad ucapan ch@ tu, teringat plak zaman-zaman tulisan kreatif ni.
Rindu plak kat kawan nan sowang tu.

"Cik Fara, agak-agak bila saya boleh baca surat-surat awak lagi?"

Pape pun, thanks kat cha.
Speechlesss....

Hanya mampu tersenyum :-)

Nota Jemari: Alam maya menemukan kita... *wink
Share:

4 comments:

  1. OPss lupa nak ckp..nnti simpan elok2 dalam kotak aku tu yek... :)

    ReplyDelete
  2. budak kecik? siapa kecik? dah mengembang dgn baik ni tau. hahaha.

    sama2 kakRet. tempah utk kakRet bila tgk cantik terus tempah utk diri sendiri. hahaha. kita suka tgk kasut tu.

    ReplyDelete
  3. Lin,
    yup semestinya hehee....

    cha,
    heheee comei kan kasut2 tu hehe
    thanks again ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.