Followers

Wednesday, July 20, 2011

Welcome to the world

Anak ketiga.
Eh silap anak buah ako yang ketiga.
Baru je kuar 11 Julai 2011 aritu.
Berat 2.8 kilo sahaja.
Jantina disahkan LELAKI.
Kaedah kuar, adalah dengan cara pembedahan.

Tido je kan.
Erkk ye ye.
Dah nama pun baby kan harus la tido je.

Isskk... isskkk...
terlupa plak, al-maklum kali terkahir dapat baby bulan 3 aritu.

Uitss macam la lama sangat kan?!
Hahahahaa....

Hi semua,
Nama saya Muhammad Ruzain Rayyan bin Mohd Firdaus.
Saya baru je 10 hari lihat dunia ni.

Tengok tengok..
eh saya bukan buat tanda lucah ye...
Saya kuarkan jari telunjuk saya saja.

Ingat tau pada saya!!

Yeaaaahhhhhh!!!!!

Uishh Rayyan oiii... dah tak sabar nak tayang gigi ke tuh?
hehehe.. sabar ye, awak ada masa beberapa bulan lagi untuk tumbuh gigi :p

Tunggu raya sok kita jumpa k...
By the time, soh mama kasi awak minum susu banyak2 sket,
supaya senang aunty nana nak dokong.

Lalalalaaa..... 

Nota Jemari: Bila nak dapat baby girl plak kan?!! ehemm.. 

8 comments:

mekchu said...

oooo.. dah 3 org hero la kan.. nnti mekchu cuba dapatkan gegirl.. kira anak buah jugak la tu kan..

AKO @ retna said...

hahahaha chaiyokkkk!!!
psstt agak-agak bila ek?
bole kasi process cecepat sket tak? :p

kemang~ said...

comelllll :)

AKO @ retna said...

tq kemang :)

nazuha said...

salam ret...tahniah dapat anak sedara no 3...nice... :)

Sis-Lin said...

srronoknyaaaa.....
bila la mau anak sendiri! hahahaha

Pstt Faizah dh blk Sentul ke?
sekali pandang mcm muka Abin daaa....

AKO @ retna said...

nazuha,
thanks :)

lin,
tak tak, dia dah dok bt pahat la skrg nih..

oit mcm abin? ko biar betul.. hahhaha

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)