, ,

Welcome to the world

Anak ketiga.
Eh silap anak buah ako yang ketiga.
Baru je kuar 11 Julai 2011 aritu.
Berat 2.8 kilo sahaja.
Jantina disahkan LELAKI.
Kaedah kuar, adalah dengan cara pembedahan.

Tido je kan.
Erkk ye ye.
Dah nama pun baby kan harus la tido je.

Isskk... isskkk...
terlupa plak, al-maklum kali terkahir dapat baby bulan 3 aritu.

Uitss macam la lama sangat kan?!
Hahahahaa....

Hi semua,
Nama saya Muhammad Ruzain Rayyan bin Mohd Firdaus.
Saya baru je 10 hari lihat dunia ni.

Tengok tengok..
eh saya bukan buat tanda lucah ye...
Saya kuarkan jari telunjuk saya saja.

Ingat tau pada saya!!

Yeaaaahhhhhh!!!!!

Uishh Rayyan oiii... dah tak sabar nak tayang gigi ke tuh?
hehehe.. sabar ye, awak ada masa beberapa bulan lagi untuk tumbuh gigi :p

Tunggu raya sok kita jumpa k...
By the time, soh mama kasi awak minum susu banyak2 sket,
supaya senang aunty nana nak dokong.

Lalalalaaa..... 

Nota Jemari: Bila nak dapat baby girl plak kan?!! ehemm.. 
Share:

8 comments:

  1. oooo.. dah 3 org hero la kan.. nnti mekchu cuba dapatkan gegirl.. kira anak buah jugak la tu kan..

    ReplyDelete
  2. hahahaha chaiyokkkk!!!
    psstt agak-agak bila ek?
    bole kasi process cecepat sket tak? :p

    ReplyDelete
  3. salam ret...tahniah dapat anak sedara no 3...nice... :)

    ReplyDelete
  4. srronoknyaaaa.....
    bila la mau anak sendiri! hahahaha

    Pstt Faizah dh blk Sentul ke?
    sekali pandang mcm muka Abin daaa....

    ReplyDelete
  5. nazuha,
    thanks :)

    lin,
    tak tak, dia dah dok bt pahat la skrg nih..

    oit mcm abin? ko biar betul.. hahhaha

    ReplyDelete
  6. hye , blogwalking jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.