,

Buffet Ramadhan 2011: IKEA Restaurant


Nota Jemari: Just for info. Sedap tak sedap adalah subjektif. So, jgn salahkan ako klu buffet tak menepati citarasa kowang. Sharing is caring :-)
Share:

6 comments:

 1. tu sesuai utk org2 yang shopping tak hengat kat ikea tuh..

  ReplyDelete
 2. mekcu,
  kan kan?! ahha

  ken,
  never try eating there ;-)

  ReplyDelete
 3. dah lama x gie IKEA padahal tiap2 minggu lalu lalang kat sana.

  ooops! bocor rahsia.

  ReplyDelete
 4. eleh... psstt cari barang tuk 'rumah' ker :p

  ReplyDelete
 5. :p ye la.. cari barang untuk rumah 'akan datang'...

  tapi x tau bila mau gie IKEA

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.