, ,

Photo Challenge Balik Raya

Kowang pernah join tak photo challenge?
Pernah?
Tapi yang ni lain daripada yang lain tau!
Siyes, ako tak tipu.
Memang betul-betul challenging.

Sama ada ko sanggup atau tak je nak buat sumer yang disuruh tu.
Nak tau?
Jom masuk sini k.

Rileks..
Kasi baca dulu history pasal photo challenge ni.
Kang takde la kowang terkejut beruk kan.
So, pape pun hadiah dia lumayan OK!!

Tiket penerbangan tu!!
Kowang tak nak ker?
Jom arr...

Kita tunggu latest entry pasal photo ni k.
Kowang jangan terlepas tau!
Rugi tak masuk..

erkk... harap-harap ako TERmampu la nak buat sumer challenge dia kali ni.

Nota Jemari: ada geng baru syiok sket!! Pssttt sape mau jadi geng ako.. AWAK kah? hehe
Share:

6 comments:

  1. jom kita join! mana tau dorg nak bagi tiket kapal tobang ke! kan?

    ps : btw nak bgtau kad raya & sampul raya dah sampai. terima kasih byk2 :)

    ReplyDelete
  2. hadiahnye mmg rahsia tiap tahun tp mmg gempak la kan hehe.. tahun nih mcm nk join tp ragui diri sdr bukan sbb xberani nk bergambo tapi bile raya tiba.. makanan yg banyak tu buatkn bleh terlupe dgn kamera hihi

    p/s gak: tengkiu kad raya & smpul raya dh smpai.. tengkiu2..

    selamat hari raya. maap zahir batin. semoga raya nih makin cantek, sihat tubuh badan & dpt byk duit raya aminn

    ReplyDelete
  3. Sy pon nak join...tiket flight tu....huhuhu

    P/s : kad raye ngan sampul duit raye dah sampai gak....mekasehhhhhhh ;)

    ReplyDelete
  4. fatt, ely & kemang...

    Kan kan nak gak try tapi tula takut diri sendiri tak berkeupayaan hehehe...

    pape pun chaiyok kat kowang juga!!!

    ps:sesama

    ReplyDelete
  5. hahah sila sila..
    skodeng mende ar tu ;p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.