Followers

Monday, August 22, 2011

Photo Challenge Balik Raya

Kowang pernah join tak photo challenge?
Pernah?
Tapi yang ni lain daripada yang lain tau!
Siyes, ako tak tipu.
Memang betul-betul challenging.

Sama ada ko sanggup atau tak je nak buat sumer yang disuruh tu.
Nak tau?
Jom masuk sini k.

Rileks..
Kasi baca dulu history pasal photo challenge ni.
Kang takde la kowang terkejut beruk kan.
So, pape pun hadiah dia lumayan OK!!

Tiket penerbangan tu!!
Kowang tak nak ker?
Jom arr...

Kita tunggu latest entry pasal photo ni k.
Kowang jangan terlepas tau!
Rugi tak masuk..

erkk... harap-harap ako TERmampu la nak buat sumer challenge dia kali ni.

Nota Jemari: ada geng baru syiok sket!! Pssttt sape mau jadi geng ako.. AWAK kah? hehe

6 comments:

fatt said...

jom kita join! mana tau dorg nak bagi tiket kapal tobang ke! kan?

ps : btw nak bgtau kad raya & sampul raya dah sampai. terima kasih byk2 :)

Ely Hasrul said...

hadiahnye mmg rahsia tiap tahun tp mmg gempak la kan hehe.. tahun nih mcm nk join tp ragui diri sdr bukan sbb xberani nk bergambo tapi bile raya tiba.. makanan yg banyak tu buatkn bleh terlupe dgn kamera hihi

p/s gak: tengkiu kad raya & smpul raya dh smpai.. tengkiu2..

selamat hari raya. maap zahir batin. semoga raya nih makin cantek, sihat tubuh badan & dpt byk duit raya aminn

kemang~ said...

Sy pon nak join...tiket flight tu....huhuhu

P/s : kad raye ngan sampul duit raye dah sampai gak....mekasehhhhhhh ;)

AKO @ retna said...

fatt, ely & kemang...

Kan kan nak gak try tapi tula takut diri sendiri tak berkeupayaan hehehe...

pape pun chaiyok kat kowang juga!!!

ps:sesama

Oh Oeya said...

Makk skodeng jap eik nokk!

AKO @ retna said...

hahah sila sila..
skodeng mende ar tu ;p