AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Monday, August 15, 2011

Statistik Minggu Kedua Puasa



Ye ye masih carian "buffet ramadhan" berada paling utama sekali.
Alhamdulilah ...

Dalam mencari buffet, ada juga yang mengoogle pasal "gaji awal".
Betul juga, dah nak raya, konpom memasing tak sabar nak dapat gaji awal kan?!

Pape pun carian kowang, terima kasih la sebab dalam sibuk mencari bole tersesat ke blog anakomak6.blogspot.com.

Nota Jemari: minggu akhir cane plak ek?

4 comments:

  1. Wahhh...statistic tu byk carian dr blog aku tu..hahahahahaha....

    aku msh fail lagi nk bt screen lock!

    ReplyDelete
  2. palingg senang buat print screen hehe

    ReplyDelete
  3. dalam blog ila...carian paling tinggi...gaji awal..sabo jelah

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.