Memasuki Gerbang Perkahwinan

Ada sowang oficer ni.
Dia nak pindah department dah.
So, mengemas la memana yang patut.
Kemas punya kemas, alih-alih dia murah hati.

"Memasuki Gerbang Perkahwinan".

Dia bagi ako buku itu.
Ermm....

Ok, ako terima dengan hati terbuka walau .... 

Nota Jemari: Ye la ye la nanti saya baca ..iskk!!
Share:

7 comments:

  1. huyuh, aku pon xbaca ape2 buku yg cam gini.. cam seram jek hihihi

    ReplyDelete
  2. kak ret.. hint tu.. dah dekat kot.. ;)

    ReplyDelete
  3. Ely,
    hahahha kijam kan huhu..

    Aza,
    hhahaha aminnn :p

    ReplyDelete
  4. wehhh...aku mati2 ingt ko dh nak kawen! rupenyee.....

    ReplyDelete
  5. budak,
    hahah penat ako letak status ako kat tepi profile "about me" tuh :p

    ReplyDelete
  6. As salam Retna.
    Kalau dah baca post secikit kandungannya eikk heheh..

    ReplyDelete
  7. saspen je kak ret ni..hahaha
    dah nak smp seru tu kot..
    nti jgn lupa roger2 kte ek..:p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.