Followers

Friday, September 9, 2011

RESULT: PHOTO CHALLENGE BALIK RAYA 2011

Sebabkan pengajur dah tak sabar nak annouce nama pemenang, so arini dia dah publish keputusan nya.
So, jom kita tengok sape yang kena.

AND THE WINNER ISSSSSSSSSSS...

GRAND PRIZE

Liz
(Pesanan : If u tanak tiket flight tu sebab sorang, I paham. U bleh pilih family package tu. But if u ada budget untuk tiket flight tambahan (laki dan anak), let me know, i kasi tarikh kat u, u bleh beli utk diorang, okies? Secepat mungkin ye!ym/email:biqque@yahoo.com)

TEMPAT KEDUA
Ako
(Pesanan : Nak jauh ke dekat, terpulang kat u sebab kos perjalanan dan penginapan tidak termasuk ye hahahaha! Nak teman, bayo sendri, len kali suh dia masuk contest skali :D So, ym/email:biqque@yahoo.com sebab nak tau tarikh bila u bleh pegi.)

TEMPAT KETIGA
Biqque
(Pesanan : Nak private jacuzzi, bayo sendri! Dah senyap!)

TEMPAT KEEMPAT
Lin
(Pesanan : Bertambah-tambah lagi la tiket wayang ko ek? Serius, memang tak plan ok :D Takpe, aku kasi chance kat ko tengok Hantu Bonceng berkali-kali hahaha!)

TEMPAT KELIMA
Chawana
(Pesanan : Jadi le ye dak...dapat makan ngan cik abang dating2 berdua2an takde yang mengganggu kan...dap tuhhhhh!)

ANUGERAH KHAS JURI
Skin
(Pesanan : Sempena kegigihan ko yang buat challenge ni masa tengah mengandung, semua orang tergelak2 tengok basikal ko yang hebat tu, ko dapat jugak hadiah ni!)


KIRA SEMUA ORANG DAPAT HADIAH LA CAMNI???
YEEEEEEEEEE!!! SEMUA DAPAT :)



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Akhirnya, ako menang juga dapat no 2!!!
Yeehaaaaaa, i like!!


So, details hadiah sumer, kowang leh tengok kat sini k.


Congrats to ALL!!


Nota Jemari: rezeki memasing... erk nak pilih hadiah mana satu ek?? Hadiah no 1 best gak kan :p hahaha

16 comments:

fatt said...

tahniah pd semua pemenang!!
semua dpt...iskkk...nyesal aku tak masuk..huhuhu. tahun dpn pjg umor aku masuk :)

aku rasa hadiah no.1 la best!

AKO @ retna said...

hahahahaha fatt, betul2 ako pun suka hadiah no 1 hahaha.. rugi la liz klu tolak hadiah tu kan ;-)

bukan senang org nak bagi ehehe...

btw, xpe thn depan jom masuk reramai lagi :p

Mya said...

wah menang ko eh..
tahniah tahniah..

Sis-Lin said...

Tahniah awakkkk :)

AKO @ retna said...

thanks Mya & lin ;-)
tahun depan kowang lak leh cuba2 join k ;)

mekchu said...

mmg sporting.. baru tgk 3.. belum sempat jenguk semua lagi.. tahniah ako :)

Ely Hasrul said...

congrats AKO!! aku ekceli xsempat nk baca entry pemenang kat page biqque lagik haha. aku paling sukak gambo ko mancing tuh. ikan terbaek haha.


aku xpaham contest nih apesal sume org dpt hadiah? hahahhahaa

AKO @ retna said...

mekcu,
thanks ;-)

Ely,
agaknya tak ramai so sumer org leh merasa menang kot ;)
ok la tu, janji sume org hepi :p

Biqque said...

hahaha ely, ko tak perlu paham nape semua orang dapat hadiah...mcm ko tatau tiap2 tahun ada je hadiah pelik2 utk contestants...anggap jer kitorang ni baik hati suka kasi hadiah kat orang daripada bayo tax kat gomen tu kannnn hahahaha!

congrats ako! korang sume yg masuk mmg best! kita tunggu next year, camne plak gambar fatt :D

AKO @ retna said...

biqque,
hahhahha ye ye ako suka dapat hadiah free :p

tengkiu la kan.. pape kita jumpa lagi tahun depan insyallah ;-)

bdk2 @ John said...

tahniah AKO!!! bestnyaaa....next year aku nak masuk jgk laa! this year tak sempat....sob sob sob

AKO @ retna said...

TQ dik ;)
ye ye next yr jom reramai masuk hehehe lagi ramai lg meriah :p

AKO @ retna said...
This comment has been removed by the author.
AdanyaKauUntukku said...

tahniah tahniah...wahhhh Cik Retna nak gi mana tuuuuuu

cikyatz said...

tahniah kepada semua pemenang...
ni yg xsabo nk join jugak..
thn ni xsempatle..
insyaallah lau ada ag thn depan..harap2 leh join korang..
tahniah..tahniah..u all..

kemang~ said...

tahniah tahniah tahniah ;)