, ,

Aktiviti Sabtu & Ahad

Sabtu pagi ako sempat menyinggah kejap ke Dataran Mentari di Sunway atas urusan peribadi.
Selesai urusan terus kami ke cheras untuk menghadiri jemputan kawen seorang teman.

Bersama Kak Aidah memenuhi jemputan mereka.
Terima kasih Zila & Zul.
Kelaparan kami berbaloi dengan makanan-makanan yang terhidang.

Selamat Pengantin Baru buat kalian.
Moga bahgia hingga akhir hayat.

Tahniah!! :-)

ps: sweet je kapel ni kan.

Hari Ahad plak memenuhi jemputan cousin yang satu ni.
Ater pestime nak menjunjung titah ke teratak beliau.
Jemputan 'raya' kisah nya.
Tak kisah la kan, walau raya dah abesh tapi tak salah kan nak wat makan-makan.

Thanks Aye.
psstt pasni konpom ako tak sesat lagi bila g umah ko ye :p

Nota Jemari: selesai... 
Share:

3 comments:

  1. sama cantik sama padan pengantin :)

    ReplyDelete
  2. ek eh..zila dah kawin...
    lain muka dia bila make up 'pengantin'

    ReplyDelete
  3. ikin,
    aha comei je kan pasangan perantin nya ni..

    erin,
    yup dah selamat dah derang ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.