,

11.11.11

SELAMAT HARI JADI

&

SELAMAT PENGANTIN BARU

untuk shaizhar dan pasangan nya nazuha.Dengar, sudah selamat acara penikahan tengahari tadi.


Nota Jemari: pinjam gambar ye shai
Share:

4 comments:

 1. sista aku Debi plak bersalin hari ini. normal plak tuh. mcm tau2 aje baby dia pilih date hehe

  ReplyDelete
 2. sista aku Debi plak bersalin hari ini. normal plak tuh. mcm tau2 aje baby dia pilih date hehe

  ReplyDelete
 3. tahniah... bleh letak date cantik pada kad kawin :)

  ReplyDelete
 4. Selamat Pengantin Baru Shaizar dan Nazuha

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.