,

Demam!

Psstt.....
ako tengah krisis demam M!
So, bertambah tinggi panas ako bila dah ujung-ujung tahun ni.

Mood nak Holiday sudah mari!
Tunggu je la pas abs holiday, pas demam ako dah surut,
ako kasi hapdet memana yang patut..

Till then, ako nak ucapkan "Selamat Bercuti" buat kowang yang ako pasti akan mula bercoti panjangggggg!!

Nota Jemari: Cuti tapi kena datang keje, ermm apa kes ek? alahaaaii...
Share:

16 comments:

  1. cuti-cuti Malaysia je Kemang ;-)
    ngabihkan cuti tahunan ni je pun

    ReplyDelete
  2. ahah ye ke..eh bukan ke ritu kate nak gi bandung, eh?

    ReplyDelete
  3. tak jadi...
    member tu plak last minit tkr plan..

    So maybe gi Batam je la kot ujung bln nnt insyallah ;)

    ReplyDelete
  4. ooo..jap batam tu belah mane eh? haha

    *pusing globe*

    ReplyDelete
  5. aiyooo PAP! sambel tepuk dahi ko!! hahaha


    Batam kat ngan pulau spore tu, kecik je pulau nyaa... :p gi tgk map cepat :p

    ReplyDelete
  6. oo haha..ok tau dah :) have a safe journey ye..

    ReplyDelete
  7. haha ye ye insyallah ;) TQ
    kali ni kena naik feri..
    erkk gurlpp gila bapak lama ako x naik feri ni..

    ntah camne feel naik feri ek?
    mabuk laut x nanti.?? adoiyaaii...

    ReplyDelete
  8. beshnye cuti.. aku dh lama tak bercuti.. erkk? mcm la aku keje hahaha

    ReplyDelete
  9. Ely,
    hahahahah sabo je laa..
    ko bkn hari2 tu dah kira 'coti' ker? :p

    ReplyDelete
  10. nak itot!!! aku x pnh sampai lg batam. teringat dialog PCK..best in Spore, Batam & ??? lupe dah..hihi

    ReplyDelete
  11. and JB hahaha.....

    ako pun gi dulu2 .. dolu2.
    skrg musti dah lain...
    saja dah x de tempat nak gi.. ke batam je la, paling dkt ober the SEA nya selain spore :p

    ReplyDelete
  12. iYaaa...enggak sabar mau cuti2 sama kamu ya buk Retna :p

    ReplyDelete
  13. bestnya..g overseas..
    hehe..kita p dlm m'sia jek..ujung minggu nie..selamat bercuti jugak awk..

    ReplyDelete
  14. buk Lin,

    saya juga ngak sabar lhor mau coti2 ama kamu :p

    cikyatz,
    hehehe seberang tambak je pun :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.