Followers

Tuesday, December 20, 2011

Demam!

Psstt.....
ako tengah krisis demam M!
So, bertambah tinggi panas ako bila dah ujung-ujung tahun ni.

Mood nak Holiday sudah mari!
Tunggu je la pas abs holiday, pas demam ako dah surut,
ako kasi hapdet memana yang patut..

Till then, ako nak ucapkan "Selamat Bercuti" buat kowang yang ako pasti akan mula bercoti panjangggggg!!

Nota Jemari: Cuti tapi kena datang keje, ermm apa kes ek? alahaaaii...

16 comments:

kemang~ said...

cuti gi mane ni ako? :)

kemang~ said...

cuti gi mane ni ako? :)

AKO @ retna said...

cuti-cuti Malaysia je Kemang ;-)
ngabihkan cuti tahunan ni je pun

kemang~ said...

ahah ye ke..eh bukan ke ritu kate nak gi bandung, eh?

AKO @ retna said...

tak jadi...
member tu plak last minit tkr plan..

So maybe gi Batam je la kot ujung bln nnt insyallah ;)

kemang~ said...

ooo..jap batam tu belah mane eh? haha

*pusing globe*

AKO @ retna said...

aiyooo PAP! sambel tepuk dahi ko!! hahaha


Batam kat ngan pulau spore tu, kecik je pulau nyaa... :p gi tgk map cepat :p

kemang~ said...

oo haha..ok tau dah :) have a safe journey ye..

AKO @ retna said...

haha ye ye insyallah ;) TQ
kali ni kena naik feri..
erkk gurlpp gila bapak lama ako x naik feri ni..

ntah camne feel naik feri ek?
mabuk laut x nanti.?? adoiyaaii...

Ely Hasrul said...

beshnye cuti.. aku dh lama tak bercuti.. erkk? mcm la aku keje hahaha

AKO @ retna said...

Ely,
hahahahah sabo je laa..
ko bkn hari2 tu dah kira 'coti' ker? :p

fatt said...

nak itot!!! aku x pnh sampai lg batam. teringat dialog PCK..best in Spore, Batam & ??? lupe dah..hihi

AKO @ retna said...

and JB hahaha.....

ako pun gi dulu2 .. dolu2.
skrg musti dah lain...
saja dah x de tempat nak gi.. ke batam je la, paling dkt ober the SEA nya selain spore :p

Sis-Lin said...

iYaaa...enggak sabar mau cuti2 sama kamu ya buk Retna :p

cikyatz said...

bestnya..g overseas..
hehe..kita p dlm m'sia jek..ujung minggu nie..selamat bercuti jugak awk..

AKO @ retna said...

buk Lin,

saya juga ngak sabar lhor mau coti2 ama kamu :p

cikyatz,
hehehe seberang tambak je pun :p