Friday, April 6, 2012

NZ Trip: Canyon Swing

I'm back!!!
Tengah cuba meng'adapt' masa kat sini.
Sebab dah beberapa hari ni ako masih terjaga awal pagi dan bila malam rasa cepat je mengantuk.

Mood nak bercerita cam kurengg sket.
So sebagai ganti, ako tempek khas video kat bawah ni tuk tatapan kowang sumer.

Masa kat sana, ako sempat buat xtvt "canyon swing" - The World's Highest Cliff Jump.
Memula plan nak buat bungy jump je tapi bila tanya pendapat orang-orang kat sana, better buat canyon swing ni coz lagi mencabar. Maka, terhasil la video kat bawah ni.

Enjoy!!


My First Canyon Swing

Yang memula ni kitorang buat berdua.
Memang gayat, OK!!
Sila dengar jeritan kami palingg kuat kat situ.
Hahahaa.. 

My Second Canyon Swing

Dalam gayat-gayat pun, sibuk nak buat lagi sekali tu.
So video kedua ni ako buat sorang-sorang.
Sila percaya..


We did it!!!!
Yeayyy!!!

Takut tapi tetap puas hati!!

ps: sorry eh klu kualiti video x memuaskan hati.

Nota Jemari: alhamdulilah akhirnya berjaya juga!

15 comments:

  1. Bestnya!! Jealous. Nak pergi NZ jugak.

    ReplyDelete
  2. farah,
    hehee insyallah klu ada peluang & rezeki, pasti u can go too ;-)

    ReplyDelete
  3. best kak...best kak....i loiiikeeee!!!

    ReplyDelete
  4. bravo ako! if aku takkan akan ever buat menda tu. Gayat tahap maksima.
    anyway, sure enjy jalan ek... im jeles :)

    ReplyDelete
  5. Yezza enjoy sgt2;)
    Hehe nmg gayat tp gagah jgk la diri tu :p

    ReplyDelete
  6. Yezza enjoy sgt2;)
    Hehe nmg gayat tp gagah jgk la diri tu :p

    ReplyDelete
  7. Pitammmmmmmm aku tgk!!!! tak berani tp tgk jerit2 tu best plak ek...release tension jap kannn...

    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;p

    ReplyDelete
  8. woaa! sis sgt berani. last year sy pegi kat agrodome rotorua maen swoop msk karung dlm kangroo n swing kat skyline pon jerit bagai ni yg pesen mcm bunuh diri.. hebakk!!

    NZ mmg besh ever country i ever visit. nk repeat blk ghase.

    ReplyDelete
  9. selamat kembali!!!!

    ape mcm? best gilak x? hehehe...jgn lupa update!

    ReplyDelete
  10. Lin..
    Haha jerit2 mmg syiokkk..pitammmm ok :p

    Hujanlebat..
    Yezzaa ada gak pasan yg masuk karung tu..tp yg ni mmg gila la haha

    John..
    Sama2...hebat & mengagumkan

    ReplyDelete
  11. RETTTTTT!!! Ko memang giler! hahaha... Kalo aku ler, bagi sejuta pun belum tentu aku nak terjun... eee... ngerii wei!!!

    ReplyDelete
  12. Apapun, tabik spring wei!!!

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.