,

I'm getting older


Nota Jemari:  tambah lagi 'matang' setahun.... :-)
Share:

10 comments:

 1. happy bday akoooooo! takpe, tua pun apade kesah kan? hahaha! janji sihattttt ada duittttt ewahhhh!

  ReplyDelete
 2. thanks biqque..

  yeezzaaaa tua-tua janji ada duit eh.. huwaaaaaa :p

  ReplyDelete
 3. wahh sambut kat mane!? takde jemput kami2 ni ke.. he hee..

  mesti adiah trip penginapan 7hari 7mlm.. :)

  ReplyDelete
 4. Hepi belated beday awak...
  Kita baru ada mood nak update dn bukak blog hrni..huhuhu

  Mesti semalam lama kan bergayut kat HP dgn owang seberang hehehhe

  ReplyDelete
 5. Saengil chukhahae Ret!

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.