,

Happy Belated Birthday

Surprise!!!!!
Pepagi dah buat surprise tuk bday gal.
Ekceli bday nya jatuh pada hari Ahad, 18 November.

Jadi memasing berpakat la nak adakan 'makan-makan surprise' ni pada hari Isnin iaitu 19 November lepas.


Macam biasa konsepnya adalah 'pot luck simple and easy' :-)


Untuk kelainan, kami sediakan pulut kuning khas untuk bday gal.

"Happy Belated Birthday, Kak Aidah!!"

Moga bahagia slalu, 
panjang umur dan boleh tambah anak lagi kan?!
hehehe.... 

Nota Jemari: murah rezeki lagi ye
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.