Followers

Wednesday, November 7, 2012

Instagram Web Profile

Pagi tadi ako dapat notification dari Instagram.
Ala apps yang taruk-taruk gambar kat henpon tu.

Dia bagi tau ako sekarang ni ako dah bole view instagram ako melalui web.
Maksudnya, ako dah boleh tengok kat PC je.

Maka, ako pun cuba la buka website Instagram tu kat PC lunch tadi.
WOW!! Memang b4 ni ako dok godek-godek kat website dia.
Ye la, macam kes ako ni, klu henpon ako kena block, memang payah la nak jenguk pape apps kat henpon tu melainkan ako gi cari wifi kat memana.
So, bila dah instagram ni dah boleh view kat pc je, sangat-sangat la hepi dibuatnya.

TAPI......!!

YE ada tapi nya.
Ako dah try view kawan ako punya instagram tapi profile nya belom lagi boleh di view.
Sebab nya pihak instagram sekrang ni tengah buat berperingkat-peringkat dlu ye.

Why can’t I see my web profile yet?

Web profiles will launch to all Instagram users in the next week or so. If you can’t see your profile yet, rest assured that you’ll see it in the next few days.


Bawa-bawa bersabar la ye pada kengkawan yang id nya masih dalam pembikinan tu ;-)
Meh baca serba sikit pasal instagram web profile ni.

What are Instagram web profiles?

Instagram web profiles are a beautiful new way to view and share Instagram on the web! Your web profile features your photos along with your profile photo and bio, giving others a look at the content you share on Instagram.

What can I do with Instagram web profiles?

You can share your own profile with anyone you want to see your Instagram photos. In addition, web profiles provide an easy way to follow other users, comment & like photos, and even edit your profile directly from the web.

Why is Instagram launching web profiles?

We’re launching web profiles to give you a simple way to share your photos with more people and to make it easier to discover new users on the web.

How do I see my web profile?

To see your profile, or to explore a friend’s profile, simply navigate to instagram.com/[username]. For example, in order to view Nike’s profile, @nike, you’d navigate to instagram.com/nike on the web.

Why can’t I see my web profile yet?

Web profiles will launch to all Instagram users in the next week or so. If you can’t see your profile yet, rest assured that you’ll see it in the next few days.

Who can see my web profile?

If your photos are set to public, anyone will be able to see your profile by visiting instagram.com/[your username] on the web. You do not have to be an Instagram user to view a public user’s profile on the web.
If your photos are set to private, your photos will be visible only to logged-in Instagram users you’ve allowed to follow you.

What photos are included in my web profile?

All photos you’ve shared to Instagram are included in your web profile.

My photos are set to “Private” – do I still have a web profile?

Yes, but not everyone will be able to see your photos. Your photos will be visible only to logged-in Instagram users you’ve allowed to follow you.

Can I upload photos from the web?

Instagram is focused on the production of photos from mobile devices so users are not currently able to upload from the web. We’re excited about how Web Profiles will make it easier to browse and share content on the web for all our users.
If you want to see some beautiful web profiles, check out @nike@cucinadigitale,@mycookingdiary and @palomaparrot.
To read more about Instagram web profiles, visit our help center.


Sebelom lunch tadi, ako check, pihak instagram tengah buat untuk id yang bermula dengan huruf A sahaja. Tapi sekarang ni ako try view kawan ako yang id nya berhuruf F, sudah boleh dilihat! Bagi huruf S, maybe pepetang or esok-esok la kot.

Harap bersabar ye kengkawan.
Pasni dah x yah risau klu henpon kena block lagi.
Yeeehaaaa!!

Selamat menanti semua ;-)

Nota Jemari: .... private pls!!

No comments: