12.12.12


Hari ni kan hari spesel sket.
YE la kan, tarikh keramat 12.12.12.
Seratus taun lagi kot baru dapat nombor cantek camni..

Tergaru-garu memikirkan nak letak entry apa tuk hari spesel ni.
Akhirnya, terima kasih kawan opis.
Sebabkan email dia yang berintikan kata-kata kat atas tu, terus ako tertarik nak jadikan inti tersebut sebagai bahan entry khas 12.12.12 dalam blog ako ni.

Hepi besday pada yang nyambutnya pada hari ni.
Hepi annivesary pada yang celebrate pada hari ni juga.

Pape pun yang berlaku hari ini,
anggaplah itu salah satu keistimewaan tarikh

12.12.12

Nota Jemari: Buchuk!!!!! Takde sesuatu yang spesel ke hari ni????
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.