Followers

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12


Hari ni kan hari spesel sket.
YE la kan, tarikh keramat 12.12.12.
Seratus taun lagi kot baru dapat nombor cantek camni..

Tergaru-garu memikirkan nak letak entry apa tuk hari spesel ni.
Akhirnya, terima kasih kawan opis.
Sebabkan email dia yang berintikan kata-kata kat atas tu, terus ako tertarik nak jadikan inti tersebut sebagai bahan entry khas 12.12.12 dalam blog ako ni.

Hepi besday pada yang nyambutnya pada hari ni.
Hepi annivesary pada yang celebrate pada hari ni juga.

Pape pun yang berlaku hari ini,
anggaplah itu salah satu keistimewaan tarikh

12.12.12

Nota Jemari: Buchuk!!!!! Takde sesuatu yang spesel ke hari ni????

No comments: