Followers

Wednesday, March 13, 2013

Fenomena Candy Crush Saga

Sana sini , boleh dikatakan setiap saat mesti tak lekang dari henpon.
Klu ada ipad atau tab lagi ar syiok kan.

Ni sumer gara-gara fenomena "candy crush".
Sejak diperkenalkan oleh sis lin, ako pun dah makin menjadi-jadi gian nya.


Kowang ada main juga tak?
Gian OK!!
Tapi yang geram nya, "nyawa" untuk bermain, dia bagi 5 sahaja.
Perghh gigih nak dapatkan nyawa, kena la rajin minta kat kengkawan yang main sama ye hehe.


Ako baru je terjebakkan diri.
Baru dalam minggu ni juga la.
Sekarang ni dah level 39.

Gigih OK!!



Hahaha derang pun sama juga!
Pantang ada masa terluang, mesti nak cocok cocok kat skrin tu.

Macam-macam la skrg ni kan.
Lepas ni fenomena apa plak ye?

Nota Jemari: Inilah padahnya klu ada smartphone. haha

3 comments:

watyz said...

nanti nak install la kat tab kite. kite suka yg simple2 nye game. x suka yg berat2... :)

Sis Lin said...

Tips: Klu nyawa ko FULL 5..jgn accept klik 'OK' dulu yg kawan ko bg tu, nnti bila dh nyawa habis, baru accept, klu ko accept dia xkan tambah dlm nyawa tu..hehehehe

anakomak said...

Tq