Followers

Tuesday, October 8, 2013

Dia PROMO lagi!!


Arghhhhhh!!!
Pagi tadi dapat email promo ke Indon....

8 Oktober 2013 - 20 Oktober 2013
1 November 2013 - 5 Ogos 2014

Baru kejap ni dapat plak lagi email promo ke China....

Ermm lepas ni promo ke mana plak??!!!

Time-time takde uwang lebih ke arah ini, dia buat promo lagi!
Kijaammmm!!
Aii pun nak join juga promo ni...
huuuwaaaa....

"awak oo awak, tolong saya beli promo ni seketul bole x?" :p

Nota Jemari: Aishhh untung la orang yang slalu je ada budget lebih ni kan.... #mode menjeles

1 comment:

Jari Manis said...

Ako, terima kasih kongsi info ni..skrg jugak JM terjah AA tu heee