Dia PROMO lagi!!


Arghhhhhh!!!
Pagi tadi dapat email promo ke Indon....

8 Oktober 2013 - 20 Oktober 2013
1 November 2013 - 5 Ogos 2014

Baru kejap ni dapat plak lagi email promo ke China....

Ermm lepas ni promo ke mana plak??!!!

Time-time takde uwang lebih ke arah ini, dia buat promo lagi!
Kijaammmm!!
Aii pun nak join juga promo ni...
huuuwaaaa....

"awak oo awak, tolong saya beli promo ni seketul bole x?" :p

Nota Jemari: Aishhh untung la orang yang slalu je ada budget lebih ni kan.... #mode menjeles

1 comment:

  1. Ako, terima kasih kongsi info ni..skrg jugak JM terjah AA tu heee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com