Dolly's Dim Sum Buffet Ramadhan 2018


This our set menu for month of ramadhan. RM59.90 nett for one person. This set menu we serve for 4 person. Full price for set menu RM239.60 nett. Complimentary date fruit and free floor drink ( hibiscus mocktail and soya bean ).



Dolly Dim Sum ada buat promosi ramadhan set untuk 4 orang. Korang boleh pilih antara set A atau set B.


Tapi jangan risau, kalau korang tak nak makan yang set, korang bole je order ala carte macam biasa tu. Mana tau kan, maybe korang rasa yang set tu macam mahal or banyak sangat menu, so bole la order menu yang berkenaan je kan.

Disarankan supaya korang buat pre-booking dulu kat memana kedai dolly yang berhampiran. Al maklum la, bulan pose ni selalu nya memang full house je memana kedai kan 😁

Boleh layari http://www.dollydimsum.com/ untuk buat tempahan.

Selamat berbuka puasa & menjamu selera.

Nota Jemari : iklan tak berbayar 🤭

2 comments:

  1. Uiii ni kalau si Naz tau ni, kemain suka lee dia..
    Dia kan suka makan dimsum..

    ReplyDelete
  2. Hehhehe.. pebret gak ni tp kitrg preffer restoran siang yg kat sogo tu lagi

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com