, , ,

SIGS 80th Anniversary - Calling for SIGSan!!


Buat warga SIGS, pelajar atau bekas pelajar, jom memeriahkan sambutan ulang tahun ke-80 sekolah dengan menyertai larian "Run Fun 80th years anniversary" pada Sabtu, 13 Julai 2019. Terbuka untuk orang ramai, sesiapa saja boleh sertai larian ni. Detail ada kat bawah ni k ;-

Boleh klik kat link untuk pendaftaran.

Fun run - 5KM (RM55.00)

Fun run -12KM (RM65.00)

For student (sek ren & men) just bayar RM35.00





Tshirt boleh pilih nak kaler apa...
So far ada 4 jenis warna pilihan.
Cantek-cantek plak kaler2 dia ye.

Paling tertarik dengan medal dia ni.
Hahaha kalau tak lari, boleh beli tak tshirt ni eh??
T-shirt sahaja tak boleh beli. Kalau nak dapatkan Tshirt & Medal, kena la register juga k.... pape boleh contact no yang tertera kat atas tu k ....

Save the DATE everyone!!! 😆

Note Jemari: kena training dari sekarang ni ... 
Share:

4 comments:

  1. Wowwww..engko join laaaa..bukan senang oiii nak dapat event macam ni...

    ReplyDelete
  2. kak ret kita dah nak start blogging balik meh la meriahkan blog kita hahahaha muka tak malu kan.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.