, ,

Filem : One Two Jaga


Pemenang filem terbaik di Festival Filem Malaysia ke-30 iaitu filem One Two Jaga. Tahniah!!!

Kepada sesiapa yang tertanya-tanya, "One, Two Jaga?" Citer apa tu? Cemana boleh menang? Ini peluang untuk menonton di Pawagam! Tiket RM 5 sahaja. 

#OneTwoJaga Special Screenings
Locations: 
1.TGV Sunway Pyramid
2.TGV Wangsa Walk
3.TGV 1 Utama
4.TGV Tebrau City
5.TGV Bukit Raja
6.TGV KLCC
7.TGV Dpulze
8.TGV Kinta City

For Hall Booking, plz contact Mr.Evan Teo +60125445502

Nota Jemari: Jom tengok wayang!! 
Share:

6 comments:

  1. wahh bole la tengok nanti kat tgv tebrau..memang belum tengok lagi sebab time dia kuar, paskal menenggelamkan dia...hahaaha

    ReplyDelete
  2. Inilah filem arahan Nam Rom.. Tak sangka berjaya dinobatkan sebagai Pemenang filem terbaik FFM ke-30..

    ReplyDelete
  3. Aku pun macam nak nengok, apa best sangat cite ni sampai habis bolot anugerah FFM tu ko...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.