Filem : One Two Jaga


Pemenang filem terbaik di Festival Filem Malaysia ke-30 iaitu filem One Two Jaga. Tahniah!!!

Kepada sesiapa yang tertanya-tanya, "One, Two Jaga?" Citer apa tu? Cemana boleh menang? Ini peluang untuk menonton di Pawagam! Tiket RM 5 sahaja. 

#OneTwoJaga Special Screenings
Locations: 
1.TGV Sunway Pyramid
2.TGV Wangsa Walk
3.TGV 1 Utama
4.TGV Tebrau City
5.TGV Bukit Raja
6.TGV KLCC
7.TGV Dpulze
8.TGV Kinta City

For Hall Booking, plz contact Mr.Evan Teo +60125445502

Nota Jemari: Jom tengok wayang!! 

7 comments:

  1. wahh bole la tengok nanti kat tgv tebrau..memang belum tengok lagi sebab time dia kuar, paskal menenggelamkan dia...hahaaha

    ReplyDelete
  2. Inilah filem arahan Nam Rom.. Tak sangka berjaya dinobatkan sebagai Pemenang filem terbaik FFM ke-30..

    ReplyDelete
  3. Aku pun macam nak nengok, apa best sangat cite ni sampai habis bolot anugerah FFM tu ko...

    ReplyDelete
  4. Kami dari keluarga besar ARENA-DOMINO
    Mengucapkan selamat hari Raya Idul Fitri 1440 H,
    Semoga dihari yang istimewa ini akan membawa kedamaian, kebahagiaan dan kesejahteraan untuk semua orang ,
    Minal ‘aaidiin wal faaiziin , Mohon maaf lahir dan batin .

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com