SIGS 80th Anniversary - Calling for SIGSan!!


Buat warga SIGS, pelajar atau bekas pelajar, jom memeriahkan sambutan ulang tahun ke-80 sekolah dengan menyertai larian "Run Fun 80th years anniversary" pada Sabtu, 13 Julai 2019. Terbuka untuk orang ramai, sesiapa saja boleh sertai larian ni. Detail ada kat bawah ni k ;-

Boleh klik kat link untuk pendaftaran.

Fun run - 5KM (RM55.00)

Fun run -12KM (RM65.00)

For student (sek ren & men) just bayar RM35.00





Tshirt boleh pilih nak kaler apa...
So far ada 4 jenis warna pilihan.
Cantek-cantek plak kaler2 dia ye.

Paling tertarik dengan medal dia ni.
Hahaha kalau tak lari, boleh beli tak tshirt ni eh??
T-shirt sahaja tak boleh beli. Kalau nak dapatkan Tshirt & Medal, kena la register juga k.... pape boleh contact no yang tertera kat atas tu k ....

Save the DATE everyone!!! 😆

Note Jemari: kena training dari sekarang ni ... 

4 comments:

  1. Wowwww..engko join laaaa..bukan senang oiii nak dapat event macam ni...

    ReplyDelete
  2. kak ret kita dah nak start blogging balik meh la meriahkan blog kita hahahaha muka tak malu kan.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com