Assalamualaikum....!!

Ye ye lama kan tuan tanah tak muncul kat siniπŸ˜…
Tuan tanah merangkap tuan rumah kemalasan yang terlampau sangat hahaha... Mood dah sampai ke mana ntah. Ini pun sebab kebetulan dapat jemputan dari Carneyz dan berpeluang berjumpa ngan beberapa blogger lain.

Terima kasih carneyz & Jun atas jemputan nya.
Ikutkan mula tu macam tak dapat nak join sebab cousin ajak datang rumah dia makan2 juga kat shah alam tapi malam tadi dia mesej plan terpaksa cancel. So ok la kan, kita bole plan lain dan alhamdulilah dapat juga jejak ke rumah baru Carneyz dan Jun.

Kalau dah ke rumah rakan dari Sarawak ni, rugi la kan kalau tak dapat merasa Laksa Sarawak!
Last kami merasa Laksa Sarawak hasil tangan si Carneyz masa zaman anak-anak dia baby lagi.
Hahaahha bapak lama tu kan. Alhamdulilah rezeki masih dapat merasa Laksa Sarawak dari Puan Carneyz.

dari kiri : Mama Zharfan , Carneyz , Ako & Puan Hazel (PH)

Dari kiri : khadeeja, Jun, Shai , CM & CT, Nohas , Ako & Carneyz

Ada yang first time bertentang mata ni hahaha...
Borak borak dalam alam maya kemain lagi kan hahaha...
Bila berdepan shy shy cat gitu hehehe...

Salam bersua muka PH, Nohas & Mama Zharfan.
Abaikan kekekokan nak ajak berborak tu hahaha...
Masih belum 'panas' orang kata.
Maybe next time ada pertemuan camni lagi, kita bole rancak sket berborak nya kan 😁

ok la pape pun, terima kasih tuan rumah. Makanan semua sedap-sedap!
Sampai ada boodak demok tu bertambah-tambah makan nya πŸ˜…



p/s : ada sesape windu uyum ke? hahahha boodak ni dah semakin membesar dengan jaya nya!! πŸ˜…

Nota Jemari: tengah usaha mencari mood tu balik