Followers

Tuesday, October 14, 2008

Raya - Last Part

Alhamdulilah, akhirnya berakhir sudah perancangan sambutan jamuan raya kat department ako tuk tahun ni. SELESAI! Tak yah pening2 lagi nak pikir pasal raya. FULLSTOP!

Siang tadi kat opis ada jamuan raya. Nama pun jamuan kan, so harus la ada pelbagai jenis makanan. Dan yg best tetap ada laksa JOHOR!! Aiyakk tapi sowi ako terlupa nak snap gambar itu laksa dek kerna excited sangat nak melantak.. muhahahaa.. Pape pun ako tempek jugak la apa yg ako makan tadi. Biasa la, kata tgh berDIET kan, so makan pun ala2 merasa je la. Tarak bleh masuk makanan banyak2.

Ekceli ako takde mood nak citer panjang lebar weii... Kowang layan je la gambar2 ni, ok!

Acara kemuncak jamuan tadi adalah pertandingan membuat popia basah. Macam2 aksi.. Tapi sanggup ke kowang makan? muahhahaaa... Dan ini hasilnya... taadaaa..

Last but not least, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.

Ikhlas dari;
AKO @ RETNA

Nota Jemari: TAMMAT kisah raya

5 comments:

kuIna Jentayutiara said...

hencemnya mamat2 sini.. ada kekosongan lg tak? hehehe....

Tieha Zuan said...

hi retna.. tieha kat K. terengganu.. kerja kat sini.. private company... retna kat area mana

AKO said...

kuina,
Sumer dah berpunya... :p

tieha,
oo kita kat KL.. ;)

moralle said...

wah creative betul peserta2 yg buat popiah tu :)

AKO said...

ehhe dah judge pun by creativity derang ;)