Followers

Tuesday, January 6, 2009

Careless nya AKO!!!

Adehh huwaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Camne ntah ako leh terbuang kertas2 yg penuh ngan data2 yg sepatut nya ako simpan.
Ako baru je pasan bila ako nak hapdet itu data dalam sistem.
Yang tambah tensen lagi, data2 itu sudah xde dalam simpanan itu website.
Sbb itu website hanya akan publish latest data untuk 2 minggu yang akan datang..

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Camne ako nak buat nih??!!
Mana plak nak cari data2 tu balik...
Konpom gantung diri arr ako pasnih...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Camne leh careless nih?????

Nota Jemari: camne nak jawab ngan boss ako nih?? gurlppp....

4 comments:

kunadzri said...

uncle dengar pun saspen gilers...walopun uncle xdapat nak bayangkan tahap kesalahan tuh...

rileks retna... jgn gantung diri... lum tawen lg tuu.. nyesal nnti.. ekehkeh...

but sometimes, miracle can happen... lots of doa might help us...

AKO said...

mmg suspen la uncle tapi bak kata uncle, miracles can happen..

Gosh mmg semalam ada miracles la uncle.. Seb baek my exec tergerak nak print data tu.. so lucky dia masih simpan.

Pheww lega hati ni tau bila dah dapat data yg terbuang semalam tuh...

alhamdulilah..

kunadzri said...

alhamdulillah... senang hati uncle dengar...

AKO said...

alhamdulilah gak.. lega hati saya juga uncle... ;-)