,

Careless nya AKO!!!

Adehh huwaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Camne ntah ako leh terbuang kertas2 yg penuh ngan data2 yg sepatut nya ako simpan.
Ako baru je pasan bila ako nak hapdet itu data dalam sistem.
Yang tambah tensen lagi, data2 itu sudah xde dalam simpanan itu website.
Sbb itu website hanya akan publish latest data untuk 2 minggu yang akan datang..

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Camne ako nak buat nih??!!
Mana plak nak cari data2 tu balik...
Konpom gantung diri arr ako pasnih...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Camne leh careless nih?????

Nota Jemari: camne nak jawab ngan boss ako nih?? gurlppp....
Share:

4 comments:

  1. uncle dengar pun saspen gilers...walopun uncle xdapat nak bayangkan tahap kesalahan tuh...

    rileks retna... jgn gantung diri... lum tawen lg tuu.. nyesal nnti.. ekehkeh...

    but sometimes, miracle can happen... lots of doa might help us...

    ReplyDelete
  2. mmg suspen la uncle tapi bak kata uncle, miracles can happen..

    Gosh mmg semalam ada miracles la uncle.. Seb baek my exec tergerak nak print data tu.. so lucky dia masih simpan.

    Pheww lega hati ni tau bila dah dapat data yg terbuang semalam tuh...

    alhamdulilah..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... senang hati uncle dengar...

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah gak.. lega hati saya juga uncle... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.