, ,

Selamat Pengantin Baru

Selamat Pengantin Baru buat Aida & Reeza. Moga kekal hingga akhir hayat. Memula cam malas je nak pegi tapi ntah tetiba mood bole berubah. Segera ako sms kiki n umie. Seb baek budak berdua tu OK jer. So, ke majlis kenduri bertiga la kami. Tepat jam 12 tghari, ako dah 'mengutip' kiki n umie. Sampai2 je kat umah pengantin, igt mau jumpa pengantin dulu tapi dia tgh touch2 up lagi. Jadi kita makan dulu..

~muka memasing yang kekenyangan~

Pas makan, igt nak masuk jumpa pengantin tapi masih tgh touch up lagi.. Aiyo bapak lama bertouch up2 nih??!! Adeh, sudah nya kita kasi posing2 dulu ataih pelamin.. Amek berkat, owang kata la kan, bukan ako yg kata ek!!

~posing ayu sket kiki~

~ ngan umie pun kena nampak ayu gak~

Agak2 dah takde owang dalam bilik, segera kitrg terjah bilik pengantin. Ye ye akhirnya tercapai juga hajat nak bergambo sama pengantin. "Aida oo Aida, awak sangat cantek!!"

~sape yg perantin nih???~

~muka2 wajib MSJBOX~

Tengkiu aida sbb sudi jemput kitorang makan kat kenduri awak. So, lepas ni sape pulak yg nak menjemput makan2 yek?!! Selamat Pengantin Baru!! Dapat laki baru.. dan serba serbi nya baru.. muahahhaa...

Harap tunggu si JUN, masih atas katil lagi kot!! cett....

Gambar lain, klik sini.

Nota Jemari: pes warga MSJBOX yg tawen di awal 2009
Share:

3 comments:

  1. selamat pengantin baru aida..cntik sngt kamu tu,ret amik berkat skli yer...mudah2han...alah jumpa shai eh,lama x nmpk dia kt msjbox...

    ReplyDelete
  2. ahahahaha amek berkat :-D

    shai... td pun x sembang sgt

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.