Siapa plak 'UNCLE JAS'??

???? : Nana, ni uncle jas r u at ur mum hm tis week end?
*Ako yg blur bila baca sms itu*
Ako : Salam uncle JAS? Sape ye?
???? : Husband Cik Su jb lah
AKO : Erkk jap jap konpius.. Cik Su? Uncle slh no kot ni. Ekceli nk sms no sape ye?

sampai ke sudah takde reply dah dari 'uncle jas' tu..
Hahahahaha ako konpius pepagi buta dapat sms dari no yg x dikenali...

Nota Jemari: Mati2 ako ingatkan 'Uncle J'... muahahaha...
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.