, ,

Siapa tu, cuba teka???
Wah wah... ada owang berdeting laa kat tepi pantai..
Siapa itu???
Pasangan itu tertunduk malu bila kehadiran mereka dikesan oleh paparazi msjbox.

Kowang kenal mereka?
Sila laporkan pengenalan diri mereka kepada pihak berkuasa msjbox dengan kadar segera.
Apa yang penting?
K.E.R.J.A.S.A.M.A

muahahaha....
laarikkssssss....
klik klik klik...
kantoii!!!

Nota Jemari: sape tu yek??? ngeh ngeh.... :p
Share:

6 comments:

 1. Siapakah pasangan yg berendut ditepian pantai itu? cepat! cepat! laporkan kepada JAIJ! jgn dibiarkan mereka terus berendut.. jika dibiarkan, ditakuti mereka akan melakukan perkara yg lebih dahsyat lagi!! cepat cepat tepon JAIJ!!!

  ReplyDelete
 2. dah dah tipon... JAIJ ckp kena tipon JAWI sbb pasangan itu sudah seludupkan diri ke kolumpo pulak.. cepat cepat... neno neno... :p

  ReplyDelete
 3. aku pun ada pasangan berendot yg lum kawin.. nanti aku siarkan di blog selepas tempoh berehat :p wa ka ka..

  ReplyDelete
 4. ooo.... siapa tu ek???? *garu dagu*

  ReplyDelete
 5. i agree your idea ! very nice blog

  ReplyDelete
 6. If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
  runescape powerleveling

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.