, ,

Hi-Tea di Hotel Pelangi

Ini sesi minum petang mmg takde dalam list planning. Memandangkan sumer dah ada, so mereka sumer mau membuat sesi terjahan ke umah ako plak. Kecut pewot ako dibuatnya. Mujurla lin penyelamat keadaan. Muhahha... ye la nak harapkan ako memasak tuk mereka?? Oh tidaakkk.. kan ako dah cakap, masak ayor je yg ako reti.. Nah, mmg konpom tang buat ayor tu dari air tangan ako, OK!!

Ni kes nak balas dendam la ni ek.. Terjahan betul2 menerjah kowang ni tau!! Adeh.. seb baek ako dah ready mental & rohani. *chewahhh.. hahaha* Sebabkan last minit plan, so hidangan pun last minit punya perparation la kan. Tapi mmg salute kat LIN la ek.. KLu dia takde, konpom ako x tahu nak wat hape. Thanks LIN!!! I LAP u laaaa.... *sengih* Thanks gak buat shai yg bersusah payah menumbuk, buat sodep yg tolong prepare sandwich lagi. Dan buat kowang sumer la kan yg sudi wat terjahan di petang2 ari itu.

Dan hasilnya, macam-macam ada...

Pastu memasing melepak kekenyangan.

Duduk-duduk sambel borak, tup tup si lin cakap mau terjah umah bondarock pulak. Ha amek ko, mmg ari terjahan sungguh gamak nya. Kisah di umah dila aka bondarock akan menyusul nanti. Cerita gambar di umah ako, ala tekan je sini lagi.

Nota Jemari: konpom dah gumuk!! huwaaaa
Share:

2 comments:

  1. sama2 ret...apa yg penting??kerjasama...tp bila la nk rase air tangan ret ek....muahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe nak rasa ek.. bole bole... lenkali lin datang sorang2 tau :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.