Followers

Monday, February 2, 2009

Hi-Tea di Hotel Pelangi

Ini sesi minum petang mmg takde dalam list planning. Memandangkan sumer dah ada, so mereka sumer mau membuat sesi terjahan ke umah ako plak. Kecut pewot ako dibuatnya. Mujurla lin penyelamat keadaan. Muhahha... ye la nak harapkan ako memasak tuk mereka?? Oh tidaakkk.. kan ako dah cakap, masak ayor je yg ako reti.. Nah, mmg konpom tang buat ayor tu dari air tangan ako, OK!!

Ni kes nak balas dendam la ni ek.. Terjahan betul2 menerjah kowang ni tau!! Adeh.. seb baek ako dah ready mental & rohani. *chewahhh.. hahaha* Sebabkan last minit plan, so hidangan pun last minit punya perparation la kan. Tapi mmg salute kat LIN la ek.. KLu dia takde, konpom ako x tahu nak wat hape. Thanks LIN!!! I LAP u laaaa.... *sengih* Thanks gak buat shai yg bersusah payah menumbuk, buat sodep yg tolong prepare sandwich lagi. Dan buat kowang sumer la kan yg sudi wat terjahan di petang2 ari itu.

Dan hasilnya, macam-macam ada...

Pastu memasing melepak kekenyangan.

Duduk-duduk sambel borak, tup tup si lin cakap mau terjah umah bondarock pulak. Ha amek ko, mmg ari terjahan sungguh gamak nya. Kisah di umah dila aka bondarock akan menyusul nanti. Cerita gambar di umah ako, ala tekan je sini lagi.

Nota Jemari: konpom dah gumuk!! huwaaaa

2 comments:

SiS-lin said...

sama2 ret...apa yg penting??kerjasama...tp bila la nk rase air tangan ret ek....muahahaha

AKO said...

hehehe nak rasa ek.. bole bole... lenkali lin datang sorang2 tau :p