Air 3 Layer

Nampak mcm air teh 'dangdut' je kan tapi nama air tu ialah 'air 3 layer'..
Ooooo ako hanya rasa sedikit saja sbb manis kan..
Kengkawan ako cukup suker minum air itu.
Manis... rasa mcm air cendol..

Nama pun air 3 layer...
Yg paling bawah sekali ialah gula melaka..
Yg tengah adalah susu cair..
Dan paling atas sekali adalah air teh susu..

Perghhhh mmg marbeles!!
Tangkap leleh...
Kowang nak rasa, pi cari kan food court Maju Junction.
Gerenti tak tido malam punya..

Aterr... ako skrg ni nak mengurangkan minum yg manis2..
So minuman ako hanya lah sebotol air mineral.

Ako sangat2 mengidam mau makan soto.
Akhirnya..... slurpppp cuma kicap cili tu kureng pedas sket.
Pape pun still sedap kat tekak ako..

Semalam makan bihun sup...
Arini makan bihun soto...
Aritu makan bihun sup jugak...
Aikkk asek sup-sup je nih....
ermm...

Nota Jemari: malam ni makan sup sayur..
Posted by Picasa
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.