Followers

Thursday, January 28, 2010

"Resipi Rahsia", kami kembali lagi...

Dah lama x citer pasal makan kan... *eh ye ker?* arini lunch berdua saja. Ater kawan nan satu sudah 'terbang' ke awan biru kerna bercuti bersama keluarga tercinta. Memang tengahari tadi hanya plan untuk makan sesajer. Takde plan mau soping atau cuci mata. Maka setelah setel urusan di CIMB maka kami teruskan saja kaki melangkah masuk ke restoran "Resipi Rahsia" di area Sogo.

Sudah agak lama tidak melepak melantak di situ. ermmmm ada menu baru ghope nyer, so apa tunggu lagi jom kita terai emnu baru itu.. Laayaaannnnn!!


Ako tatap menten mau minum itu vanilla milkshake.. Nyummyyy tapi x cukup ater mcm cikit sesangat.. Kak enn plak mengorder chocolate ice.


Kek 'pecan butterscotch' .. Nyummy sedap setelah mendapat recommended dari dak sodep tempoh hari. Puas, sedap super duper nyummy!!


Cili aka sambal. eheh takkan la ako melantak sambal je kan. Tapi siyes nampak menarek kan warna sambal tu. Ha tu la sambal untuk laksa sarawak.


Ye ye ako melantak laksa sarawak. Salah satu menu baru yang terdapat kat itu tempat. Pekat, sedap, terliur dibuatnya. Dengan rakus ako menyuap laksa masuk ke molot. slurrppppp lazat berkrim! I like!!


Last but not least, kak enn tatap akan mengorder fish n chip. ermmm.... See see berbaloi kan makan fish n chip kat situ daripada kat ice room.

Tetiba ngidam mau makan sesuatu yang sejuk mcm ABC ker....

Nota Jemari: Wiken ni mau cari cendol pak leman arr.....

4 comments:

INDRA QIRANA said...

terliur aku tgk vanilla milk shake tu huuu

AKO said...

mmg nyummyy vanilla shake itu... slurrpp....

Moralle said...

halo halo.....sungguh sodap nyer, yummy yummy......

AKO said...

sis,
sedap sedap... u shud try k ;)