Followers

Wednesday, February 24, 2010

Baru sedar umur dah makin MATANG!!

Al-kisah, semalam kan ako gi check tulang. So kena la isi borang dulu. Maka mengisi la pape yang patut. Tak banyak pun, dah dia soh isi nama ngan umur sahaja. Tak pikir panjang, ako isi je la ruang yang dia tandakan tu.

Abesh saja check, member sebelah ni tengok la borang ako. Konon nak tengok result tulang ako ok ke tak. Tup tup dia terpandangkan ruangan umur. Tanya nya nape ako isi umur dengan angka 30+? Dengan selamba badak menjawab la ako, dah sebab umur ako belum cecah 31 lagi.

Malam tadi sebelum tido, tetiba ako terpikir kan persoalan member itu. PAP! Terus teringat, sengal!! Bukan ke tahun ni umur ako bakal mencecah 32??!!!! Laaaaaa ciss apa jadah ako veragan2 umur ako masih 30 ni?? Patut nya ako tulis 31++. Wakaakakaak sah sahih konpom mmg sengal dah kepala hotak ni. Well, omputih kata, apa ada pada nombor kan?! aahahahahahaa

Adussss umur makin 'MATANG' ni, makin teruk plak ingatan ako ek?!!

Nota Jemari: alaahaaiiii.... wake up!!

3 comments:

CT Delima said...

alahhhh...apa ada pada no tu ret. yang penting hati kira gembira dan bahagia mesti awet muda punya. tapi x nampak macam nak 32 dah macam 23 pulak ngeeee.

akpfapaf said...

hahaa..itu psl la aku tya..kalo ko tulis 31++ mmg kompom aku tak tya...
verangan tul ko ni.. :p

AKO said...

Kak Ct,
kan, apa ada pada no.. betul betul!! hahahaha... psstt auw malu i, u cakap i mcm 23 .. ahahhaha

Fariha,
erkk konfiden sungguh ako jawab kan,.,. muahahha.. ye ye harus ada konfiden weii ;-D