Tengkiu, BOSS!!

Selamat Tahun Baru Cina..
Lai la lai la

Hoyeeee aghi ni dapat angpau maaa.....!!
Tocheeee BOSS!!

Nota Jemari: Hepi besday, 'MAK'!!
Share:

4 comments:

  1. hepi belated day bt arwah mak ko..
    aku sedekahkan al-fatihah semuga rohnya di cucuri rahmat ye..

    hrni besday mak aku plk..kebetulan selang sehr yek..hrni aku ke uma mak bwk srg 1 kek..mak aku nk kek 4tgkat,nsb adik2 aku ada 4 kan..so dpt le kek 4tgkat..he he he

    btw..skrg org 'tu' dlm keadaan mujuk memujuk ni..*bodek le tu*

    ReplyDelete
  2. Tengkiu Lin,

    Tu la lin, sejak MAK takde ni, rasa x best plak tiap kali besday dia datang. Klu slalu tu, dia la yg excited ajak kami berkumpul n banjer makan anak banak.. huhu rindu sungguh ako kat saat2 mcm tu..

    Pape pun, hepi besday buat mak ko ye...!!

    *org tu tgh pujuk ye, terima je la hehe*

    ReplyDelete
  3. nak ang-pau jugak, dah kembung perut mkn limau je :D

    ReplyDelete
  4. pstt gi soh cik auni minta kat jiran sebelah ghumah :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.