Ke mana dikau menghilang?

JUN oo JUN,
alaaaa asal MSJBOX hilang ni?
Tak best nya..
Hilang sudah keminatan ako berblogging...
muahahaha...

JUN oo JUN,
cepat la kasi dia datang balik..
owang dah rindu ni!!

JUN oo JUN,
isskkkk tak pernah tau dia hilang lama sangat..
Klu lama pun ko akan alert kami sumer.
Ni tetiba jer dia hilang..
Tidaaakkkk, ako dah kemaruk ni!!

JUN oo JUN,
peeliisssssss cari dia balik eh!!

Nota Jemari: ako yang gersang kerna dia hilang... ;-D
Share:

6 comments:

  1. GERSANG ???

    larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  2. laaa, kat sini pun msj box ilang, ingatkan kat rumah linn jeee...ramai lah "dato2" kecewa tak dpt ngusik koo retnaaa....bawak bersabar yeaa..uikk gersang?,...tak hujan ke sana?..ahaks!

    ReplyDelete
  3. wkakakakaka mat, ujan mat lebat lagi mana x gersang wkakka... sengal la ko mat :-D

    mmg msjbox tahap kritikal ni mat ;-)

    ReplyDelete
  4. sama la, kat rumah kite pun, dia menghilang...broJun sdg berusaha keras, dia dah inform kat fb la kakRet

    ReplyDelete
  5. Tahu... saja je.. kang takde plak entry nak hapdet :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.