MSJBOX Live Stream??!!

Eheh Jun, apa dah jadi dengan live stream petang-petang ni ek??
Dari tadi ako dok peratikan dia tak muncul2... Erkkk dia majuk kah? sebab apa ye? Tak best plak bila live stream ni 'mati' tiba-tiba.

Ala JUN,
kasi adjust la pape yang patut ek..

tengkiu

Nota Jemari: Hidup serba tak kena
Share:

3 comments:

  1. hoyeeee dah nampak dah live stream kat sebelah tu ...

    ReplyDelete
  2. hehe.. dia sakit perut sekejap tuh! :P

    ReplyDelete
  3. wkakakakaka yo la tu ... :p x besh woo takde LIVE mesej nih... hilang arah kejap muahaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.