Thursday, April 8, 2010

Family ke Couple Day nih???!!!

Ako nak boikot arr camni!!
Iiiiinnniiii tiiiidaaaakkkk AADIIILLLLLLLLLLLLLLLL!!

Al-kisah, minggu depan kami sumer akan ke PD untuk menghepikan diri bersama keluarga. Ermmm ye ye bagi owang yang SINGLE dan SOLO macam ako sudah pasti ada sedikit rasa kurang selesa untuk meraikan hari keluarga bersama bebudak opis.

Dan kegusaran serta ketidakpuasan bertambah pabila terdengar ura-ura akan diadakan peraduaan 'pasangan sporting/terhebat' hari itu nanti. Wah, ini memang tidak ADIL!!!

Patut kah ako dan rerakan SOLO yang lain membuat satu grouping, "aktiviti untuk para SINGLE sahaja!!"?? Wah giler glamer ko nanti cik retna oiii!! muhaahaahaa.. tak kira tak kira. Sudah lah nama nya hari keluarga tapi saya sebagai orang yang single tidak dibenarkan membawa ahli keluarga saya yang lain seperti adik, mak, kakak dsb. Huwaaaaaaaaaaaa saya tidak suka hari keluarga

Wahai kengkawan seSOLO, mari kita berpuak pada ari tu.. muhahaaah kowang yang beKELUARGA, AWAS!!! ngeh ngeh ngeh...

Nota Jemari: lalalalalaaa...........

11 comments:

  1. hahaha cian kakRet, smg cpt smpai jodohmu kakRet ;)

    ReplyDelete
  2. erkkk... ada kena mengena ek?? :p

    ReplyDelete
  3. yg penting hOliday..reliese tension beb..

    ReplyDelete
  4. alaa kalau ramai yg single xdek hal kot hahaha

    ReplyDelete
  5. wanie,
    tak adil, derang leh buat kontest the best couple.. apa kes lak utk orang2 single, takde kontest the best SINGLE ke? muahhahaha

    ReplyDelete
  6. ok2..bgs gak idea ni kak ret..
    esok sye war2kan kpd committee..:-)

    ReplyDelete
  7. betul la ret..aku pun sokong..mana adil buat best couple je..even aku ada couple..aku ttp sokong best single gak..baru fair n square..tak gitu??

    ReplyDelete
  8. murshi,
    eleh x yah arr.. huhu dah tawar hati ni wkakakakaa

    farihah,
    adehh.... x feel dah.. huhu :(

    ReplyDelete
  9. kak enn pun sokong tuk best single...

    ReplyDelete
  10. klu wat pertandingan single lawan couple, amacam? muahahaha

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.