Followers

Thursday, April 8, 2010

Family ke Couple Day nih???!!!

Ako nak boikot arr camni!!
Iiiiinnniiii tiiiidaaaakkkk AADIIILLLLLLLLLLLLLLLL!!

Al-kisah, minggu depan kami sumer akan ke PD untuk menghepikan diri bersama keluarga. Ermmm ye ye bagi owang yang SINGLE dan SOLO macam ako sudah pasti ada sedikit rasa kurang selesa untuk meraikan hari keluarga bersama bebudak opis.

Dan kegusaran serta ketidakpuasan bertambah pabila terdengar ura-ura akan diadakan peraduaan 'pasangan sporting/terhebat' hari itu nanti. Wah, ini memang tidak ADIL!!!

Patut kah ako dan rerakan SOLO yang lain membuat satu grouping, "aktiviti untuk para SINGLE sahaja!!"?? Wah giler glamer ko nanti cik retna oiii!! muhaahaahaa.. tak kira tak kira. Sudah lah nama nya hari keluarga tapi saya sebagai orang yang single tidak dibenarkan membawa ahli keluarga saya yang lain seperti adik, mak, kakak dsb. Huwaaaaaaaaaaaa saya tidak suka hari keluarga

Wahai kengkawan seSOLO, mari kita berpuak pada ari tu.. muhahaaah kowang yang beKELUARGA, AWAS!!! ngeh ngeh ngeh...

Nota Jemari: lalalalalaaa...........

11 comments:

ch@ said...

hahaha cian kakRet, smg cpt smpai jodohmu kakRet ;)

AKO said...

erkkk... ada kena mengena ek?? :p

walk said...

yg penting hOliday..reliese tension beb..

AKO said...

ye la kan.. huhu...

.::WaNiE::. said...

alaa kalau ramai yg single xdek hal kot hahaha

AKO said...

wanie,
tak adil, derang leh buat kontest the best couple.. apa kes lak utk orang2 single, takde kontest the best SINGLE ke? muahhahaha

mushi said...

ok2..bgs gak idea ni kak ret..
esok sye war2kan kpd committee..:-)

akpfapaf said...

betul la ret..aku pun sokong..mana adil buat best couple je..even aku ada couple..aku ttp sokong best single gak..baru fair n square..tak gitu??

AKO said...

murshi,
eleh x yah arr.. huhu dah tawar hati ni wkakakakaa

farihah,
adehh.... x feel dah.. huhu :(

MichahAyiesNMiera said...

kak enn pun sokong tuk best single...

AKO said...

klu wat pertandingan single lawan couple, amacam? muahahaha