Followers

Wednesday, April 21, 2010

Korea Trip - Teddy Bear Farm

Kowang pernah tengok drama korea tajuk "princess hour" @ "GONG"? Kan dalam citer tu ada selingan derang letak bear-bear kan di setiap episod. Ghase nya bear2 tu sumer derang kutip dari farm teddy bear ni kot. MUahhahahaa... siyes banyak giler teddy bear kat sini. Ada yang besar, ada yang kecik. Iskk bak kata memang klu boleh nak colik bawak balik Msia.. Tapi kang bila pk2 takut x lepas kat kastam Korea, iskk baik la simpan ajer niat tu kan. *wah ada hati nak men colik2 wkakakaka*

Yeehaaaa, i teruja sesanagt!! Aiyak.. ako ni sumer nyer teruja. Ye la kan, bukan senang nak gi tempat ni lagi. Ntah sampai ako mampos pun lom tentu akan jejak lagi ke sana.

Ha kan dah cakap... Giler besar gedabak bear-bear kat sana. Ni klu jual mahu beratus2 regenya. Gurlppp!!

Ni yang tetiba ghase nak kawen nih.. Muahahahaha... bole tak pengapi2 ako letak je bear-bear tu. :-D

"Oh no, why don't you marry me??" Gilosss... meroyan nak kawen pigi nya wkakaka.

Besh nya kena pelok... opssss caabottttt

Mana plak pigi 'teddy bear' ako ek?? huhu....

Erkk panda bear pun ada?

Luar taman pun ada bear. Men nyorok2 ngan bear syiok juga nih.. lalala

Dan ako hanya berjaya membeli souvenir 2 ketul bear yang berharga W6000 seketul.. Kowang convert la sendiri ek tukaran dalam RM.

Peluk bear betul musti besh kan? hahahhaa

Nota Jemari: where is my teddy?

10 comments:

Sis-Lin said...

nk komen le ni..bear tu ada 2 je ke? 1 untuk aku eh..muahahahahaha

AKO said...

lin,
erkk... erkk perlu ke ako jawab? muahaha

ch@ said...

alfred and kawan², ooo miss Joo Ji Hoon aka Shin. hehehe! kite baru habis tgk DVD tu, sempena pemergian kakRet.

AKO said...

hehehe siyes akak x igt dah watak2 dalam citer tu... tp dok terbyg2 bear2 dalam drama tu comei2 kan

mummyar said...

wowo best nyer g holiday...korea...nice place...best2

AKO said...

mummy,
coti2 mmg syiok memanjang jer hehehe

Anonymous said...

aku ke teddy ko? uhuk2

akuFARA?

AKO said...

ala ko ni, cam x biasa plak :p

Norfazita Zulkiflee said...

Arggh! Jelesnya tengok akak bergambar dengan panda giant x( .. Nak jugak.. :'(

anakomak said...

norfazita,

Heheee.... klu berkesempatan ke sana, jgn lupa bergambar ye ngan panda tu..;-)